Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Arnhem en Omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt ruim 22.000 leden uit de gemeenten Arnhem, Duiven, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Westervoort, Zevenaar en het dorp Didam. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de ledenraad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank Arnhem en Omstreken. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Wij zijn blij met onze leden. Daarom profiteren leden van lokale en landelijke aanbiedingen. Onze zakelijke klanten en samenwerkingspartners stellen aantrekkelijke aanbiedingen samen. Deze wisselen regelmatig.

Familievoorstelling Gelders Orkest

Pffff…. De scheetjesspin is dol op chili con carne maar weet niet dat hij daarvan lucht in zijn buik krijgt. Hij merkt alleen dat niemand met hem wil spelen. Broer en zus Filemon en Clarinde Wesselink snijden een paar prachtige onderwerpen voor jong en oud aan. Een ontwapenend kinderconcert over vriendschap, lekker eten en jezelf zijn op 8 oktober in Arnhem! Bestel: www.hetgeldersorkest.nl met de actiecode RABA17.

www.hetgeldersorkest.nl

Meelopen met de Rabo Bridge to Bridge

Loopt u hard of zoekt u de gelegenheid om uw hardloop carrière te beginnen? Schrijf u dan in voor de Rabo Bridge to Bridge op zondag 10 september 2017. De afstanden zijn 3, 6 of 10 Engelse mijl en er is een speciale Kidsrun. Wij geven als hoofdsponsor 50 startbewijzen weg. Bovendien krijgt u gratis een medaille. Inschrijven kan via hier: www.rabo.nl/arnhem/bridgeleden. Op=op.

Bridge tot Bridge

www.rabo.nl/arnhem/bridgeleden

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven