Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Arnhem en Omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt ruim 22.000 leden uit de gemeenten Arnhem, Duiven, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Westervoort, Zevenaar en het dorp Didam. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de ledenraad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank Arnhem en Omstreken. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Wij zijn blij met onze leden. Daarom profiteren leden van lokale en landelijke aanbiedingen. Onze zakelijke klanten en samenwerkingspartners stellen aantrekkelijke aanbiedingen samen. Deze wisselen regelmatig.

Bezoek het Nationale Park de Hoge Veluwe

Kom in de maand november genieten van de prachtige herfstkleuren en -geuren in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Lekker fietsen of wandelen door het Park en even de stress van alledag vergeten. Tegen inlevering van deze bon ontvangt u 20% korting op de toegangsprijs van 1 t/m 30 november 2018 (max. 4 pers.). Kijk voor de actuele openingstijden en activiteitenagenda op hogeveluwe.nl

Bezoek het Nationale Park de Hoge Veluwe

Met korting naar Filmhuis Didam

Bij Filmhuis Didam geniet u van de nieuwste en beste films in een huiselijke sfeer. Jaarlijks worden er ruim honderd films gedraaid voor jong en oud. Het Filmhuis heeft een gevarieerd aanbod aan films: drama, komedie, spanning, muziek, met prijzen bekroond (o.a. de bekende Oscars) en boekverfilmingen. 

Filmhuis Didam bevindt zich in gebouw Waverlo van complex Meulenvelden aan de Kerkstraat in Didam. De filmzaal is gelijkvloers en geschikt om mensen met een rolstoel of rollator te ontvangen. 

Tegen inlevering van deze bon ontvangt u als lid van Rabobank Arnhem en Omstreken €3,- korting op een toegangskaartje. De bon is geldig tot einde 2018. Reserveren via www.filmhuisdidam.nl

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven