Lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Arnhem en Omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt ruim 22.000 leden uit de gemeenten Arnhem, Duiven, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Westervoort, Zevenaar en het dorp Didam. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de ledenraad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co van Rabobank Arnhem en Omstreken. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

Kaiken Speciale Cuvee

Het gerenommeerde Wijnhuis Robbers & van den Hoogen heeft een speciale wijn samengesteld. Een blend van Malbec, Cabernet Sauvignon en Merlot. De negen maanden rijping op tweedejaars Frans eiken vaten geeft een heerlijk aroma en een krachtige afdronk. Deze speciale cuvee is geblend door Marcel Donders, registervinoloog van het wijnhuis. Als lid van onze bank ontvang je €2,50 korting op deze Kaiken wijn. Bestel de wijn via www.robbersenvandenhoogen.nl/wijnshop en gebruik de actiecode RABO of neem de bon mee naar de winkel. Deze actie is geldig tot en met 24 december 2019.

Kaiken Speciale Cuvee

Ode aan het vee

Hoe zit het met de kennis over onze 'eigen' boerderijdieren? Heeft een koe boventanden? Kunnen varkens goed zien? Wanneer legt een kip bruine eieren? Hoog tijd om de kennis over deze dieren te vergroten. 'Ode aan het Vee' is een informatief boek met sprekende foto's over de 5 belangrijkste boerderijdieren van de Achterhoek. Als lid van onze bank betaal je slechts €15,- voor het boek in plaats van €19,95. Bestellen via www.odeaanhetvee.nl en gebruik de actiecode RABO. De prijs is excl. verzendkosten. Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2020.

Ode aan het vee

Met korting naar Herman Centraal

Herman Centraal is sinds 2016 dé talkshow van Arnhem, over de stad en haar diverse bewoners. De shows hebben een magazine-karakter, met onderwerpen die variëren van kunst, cultuur en politiek tot maatschappij, religie, sport, geschiedenis en onderwijs. Er wordt een licht geschenen op wat goed gaat en wat beter moet. Kritisch, eerlijk en constructief: dat is Herman Centraal. Op deze manier betrekken ze Arnhemmers bij hun stad en bij elkaar. Leden van Rabobank Arnhem en Omstreken profiteren van €2,50 korting op een ticket voor de shows van 2019 (17 september, 8 oktober, 12 november en 24 december) in Luxor Live. Kaarten zijn met de kortingscode 'RABO' voor €5,- verkrijgbaar via www.luxorlive.nl.

Met korting naar Herman Centraal

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven