Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Arnhem en Omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt ruim 22.000 leden uit de gemeenten Arnhem, Duiven, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Westervoort, Zevenaar en het dorp Didam. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de ledenraad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank Arnhem en Omstreken. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Wij zijn blij met onze leden. Daarom profiteren leden van lokale en landelijke aanbiedingen. Onze zakelijke klanten en samenwerkingspartners stellen aantrekkelijke aanbiedingen samen. Deze wisselen regelmatig.

Tweede kaart State of Fashion gratis

Van 1 juni t/m 22 juli 2018 vindt State of Fashion | searching for the new luxury plaats in De Melkfabriek in Arnhem. State of Fashion is het eerste internationale mode-event dat zich volledig richt op een duurzamer en eerlijker modeysteem. Hoe kunnen de verbeeldings-, verleiding- en innovatiekracht van mode aangewend worden om het bestaande systeem toekomstbestendiger te maken? Aan de hand van een manifest wordt er samen met ontwerpers, bedrijven, wetenschappers en consumenten gezocht naar nieuwe definities van luxe. 

Leden van Rabobank Arnhem en Omstreken krijgen bij aankoop van een toegangskaart voor de tentoonstelling de tweede kaart gratis op vertoon van deze bon. Meer informatie over State of Fashion op:  www.stateoffashion.org

Tweede kaart State of Fashion gratis

Kaarten Airborne Wandeltocht

Op zaterdag 1 september kunt u weer meelopen met 's werelds grootste eendaagse wandelevenement; de Airborne Wandeltocht. Vanaf Sportpark Hartenstein in Oosterbeek vertrekken de wandelaars om vervolgens na 10, 15, 25 of 40 km te finishen voor het Airborne Museum. Deze herdenkingstocht in het kader van de Slag om Arnhem in 1944 vindt dit jaar voor de 72ste keer plaats. De Airborne Wandeltocht is een eerbetoon aan de ruim 1.700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem zijn omgekomen.

Rabobank verloot als sponsor van de Airborne Wandeltocht 15x2 kaarten onder leden van de bank. Wilt u kans maken op 2 kaarten? Stuur dan een mail naar communicatie.arnhem@rabobank.nl

Kaarten Airborne Wandeltocht

Meelopen met Rabo Bridge to Bridge

Op zondag 9 september klinkt in Arnhem het startschot van de Rabo Bridge to Bridge. Hét hardloopevenement met Rabobank Arnhem en Omstreken als hoofdsponsor. 

Loopt u hard of zoekt u de gelegenheid om aan uw hardloop carrière te beginnen? Schijf u dan in voor de Rabo Bridge to Bridge. De afstanden zijn 5km, 10km of 10 Engelse Mijlen. 

Als hoofdsponsor geven wij 50 startbewijzen weg aan leden van onze bank. Bovendien krijgt u een Rabobank shirt én een medaille! Meedoen met de Rabo Bridge to Bridge? Stuur een e-mail naar communicatie.arnhem@rabobank.nl met daarin uw naam en adresgegevens. Voor deze actie geldt op=op. U ontvangt van ons een inschrijflink als u een startbewijs krijgt toegewezen. 

Meelopen met Rabo Bridge to Bridge

Met korting naar Filmhuis Didam

Bij Filmhuis Didam geniet u van de nieuwste en beste films in een huiselijke sfeer. Jaarlijks worden er ruim honderd films gedraaid voor jong en oud. Het Filmhuis heeft een gevarieerd aanbod aan films: drama, komedie, spanning, muziek, met prijzen bekroond (o.a. de bekende Oscars) en boekverfilmingen. 

Filmhuis Didam bevindt zich in gebouw Waverlo van complex Meulenvelden aan de Kerkstraat in Didam. De filmzaal is gelijkvloers en geschikt om mensen met een rolstoel of rollator te ontvangen. 

Tegen inlevering van deze bon ontvangt u als lid van Rabobank Arnhem en Omstreken €3,- korting op een toegangskaartje. De bon is geldig tot einde 2018. Reserveren via www.filmhuisdidam.nl

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven