Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Arnhem en Omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt ruim 22.000 leden uit de gemeenten Arnhem, Duiven, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Westervoort, Zevenaar en het dorp Didam. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de ledenraad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank Arnhem en Omstreken. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Wij zijn blij met onze leden. Daarom profiteren leden van lokale en landelijke aanbiedingen. Onze zakelijke klanten en samenwerkingspartners stellen aantrekkelijke aanbiedingen samen. Deze wisselen regelmatig.

Met korting naar Musiom Amersfoort

Musiom, huis voor hedendaagse kunst in Amersfoort, biedt een podium aan kunstenaars die geboren zijn rond de jaren '50 en sinds de jaren '80 nationaal en internationaal bekendheid hebben verworven. In een museale en huiselijke omgeving vind je een grote diversiteit aan hedendaagse kunst.

Als lid van Rabobank Arnhem en Omstreken krijg je tegen inlevering van deze bon €4,- korting op de entree voor volwassenen. Jongeren t/m 18 jaar hebben gratis toegang. Actie is geldig t/m zondag 2 juni 2019.

Musiom is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Musiom, Stadsring 137 in Amersfoort.

Met korting naar Musiom Amersfoort

Meer informatie over Musiom

Meelopen met de Rabo Bridge to Bridge

Op zondag 15 september klinkt in Arnhem het startschot van de Rabo Bridge to Bridge met Rabobank Arnhem en Omstreken als hoofdsponsor.

Loop je hard of zoek je de gelegenheid om aan jouw hardloop carrière te beginnen? Schijf je dan nu in voor de Rabo Bridge to Bridge. De afstanden zijn diverse KidsRuns, 5km, 10km of 10 Engelse Mijlen. Als hoofdsponsor geven wij 50 startbewijzen weg aan leden van onze bank. Bovendien krijg je een Rabobank shirt én een medaille! Meedoen met de Rabo Bridge to Bridge? Stuur een e-mail met daarin je naam en adresgegevens. Je ontvangt van ons een inschrijflink als je een startbewijs krijgt toegewezen. Voor deze actie geldt op=op.

Meelopen met de Rabo Bridge to Bridge

Stuur e-mail

Vrijkaartjes Panoramalift Eusebius

De Eusebiuskerk bepaalt al meer dan vijf eeuwen het stadsgezicht van Arnhem en vertelt de geschiedenis van de Gelderse hoofdstad vanaf de middeleeuwen tot aan de Tweede Wereldoorlog en de wederopbouw. Als sponsor dragen we bij aan de realisatie en restauratie van dit icoon van Arnhem. We mogen 75x2 vrijkaartjes voor de Panoramalift verdelen onder onze leden.

Met deze unieke glazen lift die dwars door de kerktoren gaat, kun je het imposante carillon van dichtbij bekijken. De lift voert verder naar een uitzichtpunt op 73 meter hoogte.

Mail vóór 1 mei uw naam en adres via onderstaande link. Max. 2 kaarten per lid, de eerste 75 inzendingen ontvangen de kaartjes.

Vrijkaartjes Panoramalift Eusebius

Stuur e-mail

International Music Meeting Festival

Tijdens het pinksterweekend staat Park Brakkenstein in Nijmegen drie dagen lang in het teken van muzikale ontmoetingen en internationale samenwerkingen. Met meer dan dertig concerten. Maar ook met interviews, mini-concerten, masterclasses en workshops.

Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis entree (onder begeleiding van een volwassene). Als klant van de Rabobank kun je het festival bezoeken met een korting van ruim 25%. Een dagkaart voor 8, 9 of 10 juni bestel je voor €20,- via musicmeeting.nl/tickets met de code: RABOMM19.

International Music Meeting Festival

Kijk hier voor meer informatie en het programma

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven