Per 1 maart 2018 sluit onze vestiging in Duiven

Twee dames in de keuken

De manier waarop mensen hun bankzaken regelen verandert voortdurend. Steeds meer klanten bankieren alleen nog online. Dit blijkt ook uit het teruglopend aantal bezoekers aan de Rabobank in Duiven. We hebben dan ook besloten deze vestiging per 1 maart 2018 te sluiten.

Rabo Samen Bankieren Team

Bent u niet in staat om online te bankieren of de deur uit te gaan? Dan staat het Samen Bankieren Team voor u klaar. Dit zijn lokale adviseurs die u thuis komen helpen. Bijvoorbeeld voor het regelen van een volmacht of voor hulp bij online bankieren.

Meer informatie

Automaten

In Duiven kunt u gewoon gebruik blijven maken van de geldautomaat en de sealbagautomaat aan de Burgemeester van Dorth tot Medlerstraat 1.

Vestigingen

Een overzicht van al onze vestigingen en de actuele openingstijden vindt u onder de button `Meer informatie`. De dichtstbijzijnde vestiging vanuit Duiven is aan het Masiusplein 1 in Zevenaar.

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust

We staan voor u klaar. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken op het vertrouwde nummer (026) 371 44 44, via de chat in de app of via e-mail.

Met Rabo Internetbankieren en de Rabo Bankieren App regelt u online uw bankzaken. Een nieuwe bankpas of een extra spaarrekening aanvragen? Dat en nog vele andere zaken regelt u snel en gemakkelijk online via www.rabobank.nl of in de app.

Meer informatie

Duiven, 29-1-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn