De Fruitboer

9 juli 2021 16:00

In het zuiden van Limburg is de familie van Thomas Broex al sinds 1900 bezig met het telen van het mooiste en lekkerste fruit in het prachtige Heuvelland. Uit zijn passie voor fruit is het lokale merk De Fruitboer ontstaan. Alles is doorleeft met liefde voor de mooie natuur en het lekkerste fruit. En hier in Zuid-Limburg is dat niet moeilijk omdat de voedingsbodem er uitermate geschikt voor is. Eerst voor appels en aardbeien, later kwamen er peren, pruimen, kersen en rode bessen bij. Het vertrouwen en de samenwerking binnen de familie zorgen ervoor dat het bedrijf zich kan blijven ontwikkelen.

Fusce magna lectus rutrum non dui id

Ontwikkelen om te blijven groeien

Thomas heeft aanpassingen doorgevoerd in het bedrijf om zo in te spelen op de veranderende markt. Daarnaast speelt hij in op ontwikkelingen met betrekking tot de verkoop van fruit aan de tussenhandel en supermarkten, trends met betrekking tot de eindklant, de consument en het huidige profiel van de fruitteler.

“Rabobank als partner voor Duurzaam Ondernemen”

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Via Rabobank heeft Thomas deelgenomen aan een aantal trajecten, zoals die over korte ketens. Hierbij stelde Rabobank kennis en netwerk beschikbaar om deze ondernemer te helpen ontwikkelen en samen te brengen met andere ondernemers. Vanuit onze coöperatieve mentaliteit zoeken we altijd naar oplossingen waar iedereen beter van wordt. Hoe moeilijk de uitdagingen ook zijn, samen kunnen we ze oplossen.

YouTube