De lokale gemeenschap versterken

8 december 2021 16:17

Maatschappelijke innovatie en samenwerking zijn van wezenlijk belang voor de vitaliteit van een regio zoals de onze. Daarom ondersteunen we vanuit ons Ik doe met je mee fonds jaarlijks tientallen maatschappelijke initiatieven met een eenmalige financiële bijdrage. Laat je inspireren door de verhalen van mensen met wie wij samen de lokale gemeenschappen versterken.

Gittis mauris vehicula, at sollicitudin

“We investeren het coöperatief dividend om maatschappelijke impact te realiseren. ”

Nieuwe initiatieven helpen van de grond te komen

Maatschappelijke innovatie en samenwerking zijn van wezenlijk belang voor de vitaliteit van een regio zoals de onze. Daarom ondersteunen we vanuit ons Ik doe met je mee fonds jaarlijks tientallen maatschappelijke initiatieven met een eenmalige financiële bijdrage.

Laat je inspireren door de verhalen van mensen met wie wij samen de lokale gemeenschappen versterken.

“Een plek met een bijzonder verhaal dat door vrijwilligers nieuw leven wordt ingeblazen.”

Belfort Vossenberg in Meijel

Rabobank Peel, Maas en Leudal investeert het coöperatief dividend om maatschappelijke impact te realiseren. Zo ook in Meijel waar op de 22 meter hoge Belfort in de Peel staat. Daar begeef je je op historisch terrein. Ruim 75 jaar geleden vochten op dit drassige terrein soldaten voor de vrijheid van Nederland. Een plek met een bijzonder verhaal dat door bijzondere vrijwilligers nieuw leven wordt ingeblazen.

YouTube

“Beringe is ontzettend trots op dit zelfsturingsproject”

Duurzaam sport- en beweegcomplex in Beringe.

Rabobank Peel, Maas en Leudal hecht veel waarde aan de leefbaarheid in onze regio. Uit ons Ik doe met je mee fonds steunen we allerlei maatschappelijke initiatieven. BeringeBuiten is daar ook een voorbeeld van. BeringeBuiten is een multifunctionele sport- en beweegaccomodatie waar heel Beringe gebruik van maakt. BeringeBuiten maakt het dorp weer toekomstbestendig.

YouTube

“Een duofiets en brengt de bewoners letterlijk in beweging”

Hornerheide 100 jaar

Rabobank Peel, Maas en Leudal zet met haar maatschappelijke donatie Hornerheide letterlijk in beweging. 100 jaar Hornerheide is een mijlpaal die ondanks deze lastige coronaperiode met trots gevierd wordt. Samen en zelfredzaamheid zijn belangrijke peilers voor ons als bank en met de duofiets die we mede gesponsord hebben, krijgen de gebruikers ook meer ruimte om samen zelfredzaam te zijn. Een toepasselijk cadeau voor 100 jaar Hornerheide

YouTube