Webinar verduurzamen maatschappelijke gebouwen

3 februari 2021 16:00

Wil jij als maatschappelijke organisatie jouw gebouw verduurzamen middels zonnepanelen? Dit is een unieke en voordelige kans om het samen met ons te doen. Want Rabobank regelt de installatie en de kosten worden gedeeld.

Honcus diam nec consequat laoreet

Als Rabobank willen wij een actieve bijdrage leveren aan een duurzamere leefomgeving. En omdat we een coöperatieve bank zijn zonder aandeelhouders, kunnen we een deel van onze winst, het coöperatief dividend, inzetten om maatschappelijke gebouwen te verduurzamen. Daarom investeren we in het verduurzamen van de samenleving. Dat doen we met een prachtig aanbod voor zonnepanelen op buurtgebouwen in heel Nederland. En wij hebben jullie maatschappelijke instelling geselecteerd om mee te doen!

Zo werkt het

• Je meldt jouw maatschappelijke gebouw aan via www.rabobank.nl/leden/maatschappelijke-gebouwen. Hier vind je ook de voorwaarden.
• De lokale ledenraden selecteren maximaal 15 buurtgebouwen in jouw regio die in aanmerking komen voor zonnepanelen
• Vervolgens stemmen Rabobank leden op hun favoriete gebouw
• De gebouwen met de meeste stemmen winnen
• De inkoop, keuring en installatie verloopt via onze betrouwbare partners homeQgo en SolarNRG
• 50% Van de kosten voor aanschaf en installatie van de zonnepanelen wordt gefinancierd door de coöperatieve Rabobank

Planning

Je kunt jouw maatschappelijke gebouw inschrijven tot 31 januari. Tijdens de inschrijving wordt er informatie gevraagd die relevant is om te toetsen of jouw dak geschikt is. Vanaf 15 februari ontvang je vervolgens bericht over of de lokale ledenraad jouw gebouw heeft geselecteerd om mee te doen aan deze actie. In maart kunnen leden stemmen op hun favoriete maatschappelijke gebouw. Ben jij (één van) de winnaar(s) binnen jouw regio? Dan worden de zonnepanelen in 2022 op jouw dak gelegd.

Webinar gemist?

We kunnen ons voorstellen dat jullie vragen hebben en meer willen weten. Daarom was er op dinsdag 11 januari een webinar. Heb je dit gemist? Dan kun je het webinar hieronder terugkijken. De vragen die tijdens het webinar gesteld zijn, hebben we, inclusief de antwoorden, op een rijtje gezet en vind je hier.

Honcus diam nec consequat laoreet