Inspirerende trainingen Verkoopgeluk en Familiegeluk

3 februari 2021 16:00

De coronacrisis heeft een grote impact op ons dagelijkse leven, zowel zakelijk als privé. Veel ondernemers houden al dan niet noodgedwongen een aantal zaken tegen het licht en/of denken over het toekomstbestendig maken en een mogelijke verkoop van hun bedrijf.

Verzend het artikel per e-mail
Inspirerende trainingen Verkoopgeluk en Familiegeluk

Rabobank geeft informatie en advies en heeft deskundige accountmanagers die ondernemers bij de verkoop van een bedrijf ondersteunen én biedt i.s.m. Monique Delsink de inspirerende trainingen 'Verkoopgeluk' en 'Familiegeluk' aan.

Boek

Monique Delsink verkocht haar eigen bedrijf en deelde haar ervaringen en die van andere ondernemers in haar boek 'Verkoopgeluk', dat gaat over het moment dat je je bedrijf wilt, kunt of zelfs moet verkopen. In haar boek beschrijven ondernemers hoe ze noodgedwongen hun bedrijf, waar ze jarenlang ziel en zaligheid in hadden gestoken, moesten verkopen en met welke emoties dat gepaard ging. Maar ook inspirerende verhalen hoe deze ondernemers na de verkoop hun toekomst gingen verkennen en invulling gaven.

Training Verkoopgeluk

Daarnaast ontwikkelde Monique Delsink i.s.m. professionals twee trainingsprogramma's. "Het programma Verkoopgeluk is een must voor iedere ondernemer. We hebben de afgelopen maanden gezien dat je nooit overal op voorbereid kunt zijn, maar je kunt wel leren van andere praktijkverhalen en vanaf de opstart werken aan een stabiele basis van je bedrijf. Of je nu binnenkort of over tien jaar je bedrijf wilt verkopen, eigenlijk zou je bedrijf altijd 'verkoopklaar' moeten zijn; zowel op organisatorisch, financieel als op juridisch vlak. En wat zou dan voor jou als ondernemer en persoon Verkoopgeluk betekenen?", aldus Monique.

Training Familiegeluk

Het programma Familiegeluk is voor families die hun bedrijf overdragen aan de volgende generatie. Hun uitdagingen: Hoe zorg je dat je ‘generatieoverschrijdend’ onderneemt in goede en slechte tijden? Hoe zorg je voor een familieoverdracht waar iedereen achter staat, en maak je goede (financiële) afspraken binnen de familie? Naast praktische tips en adviezen, inspirerende voorbeelden voor ouders, opvolgers en niet-opvolgers.

Meer informatie, het programma en aanmelden