Financial Fuckup Night maandag 7 november 2022

3 november 2022 15:05

Onderzoek van RIVM heeft uitgewezen dat veel studenten financiële stress ervaren. Daarom heeft onze bank vanuit het thema Financieel Gezond Leven de handen ineen geslagen met de Radboud Universiteit en de Gemeente Nijmegen om een boeiende collegereeks over dit thema te organiseren, met als kick-off: de Financial Fuckup Night op 7 november.

Verzend het artikel per e-mail
Foto FFUN

Aanmelden

Je bent van harte welkom dit evenement fysiek of online bij te wonen. Aanmelden kan door te klikken op onderstaande link:

Financial Fuckup Night | Radboud Universiteit (ru.nl)

De Financial Fuckup Night op 7 november staat in het teken van de financiële uitdagingen voor studenten. Twee sprekers vertellen over hun grootste financiële uitdagingen en wat zij daarvan geleerd hebben. Tijdens de paneldiscussie voeren ze het gesprek vanuit verschillende perspectieven om er achter te komen wie welke verantwoordelijk draagt voor de financiële situatie, stress en geldzorgen van studenten.

Deze bijeenkomst is de kick-off van de lezingenserie ‘Financially Healthy Student’. De lezingen zijn een samenwerking tussen de Radboud Universiteit, HAN University of Applied Sciences, Gemeente Nijmegen, Rabobank, Mercator Launch en StartUp Nijmegen.

Programma

18:30 – 19:00 Inloop in CC1
19:00 – 19:05 Welkom door Ton Foks (dagvoorzitter)
19:05 – 19:20 Spreker Léon Gubbels (student aan de Radboud Universiteit)
19:20 – 19:35 Spreker Emma Mouthaan (Skere Student)
19:35 – 20:30 Paneldiscussie
20:30 – 22:00 Borrel en napraten in het Cultuurcafé

Deelnemers paneldiscussie

Astrid Huitink-Jacobs, Themadirecteur Financieel Gezond Leven van Rabobank Gelderland-Zuid John Brom, Wethouder Economische Zaken Gemeente Nijmegen Marloes Hendriks, Preventiemedewerker schuldhulpverlening Gemeente Nijmegen Agnes Muskens, Vicevoorzitter College van Bestuur Radboud Universiteit Rizka Simons, lid van de ledenraad van de Rabobank, voormalig lid van de Universitaire Studentenraad van de Radboud Universiteit Roy van Eert, studentendecaan Radboud Universiteit Studenten van de Radboud Universiteit

Meer informatie? Kijk dan op: https://www.ru.nl/over-ons/agenda/financial-fuckup-night?_sm_au_=irVDs3L575MqM4HQq80LNKQ77tTkt