Echtscheidingsadviseurs

Uit elkaar? Breng je financiën op orde.

Uit elkaar gaan is natuurlijk nooit leuk. Naast dat het emotioneel een moeilijke periode is, moet je ineens ook veel regelen. Onder andere met je bank. We helpen je hier graag bij.

Echtscheidingsadviseurs

Om je tijdens een scheiding optimaal te kunnen ondersteunen op financieel gebied, kennen wij bij Rabobank Assen en Noord-Drenthe de echtscheidingsadviseurs. Regina Franke, Thea Hoekstra en Alinda Schuil zijn ervaren financieel adviseurs, gespecialiseerd in de complexe, zakelijke kant van een echtscheiding.

Optimaal advies tijdens een scheiding

De adviseurs kijken en denken mee en zorgen voor overzicht. Niet alleen helpen ze je bij het regelen van een deel van de financiën waar nodig verwijzen ze ook door naar een fiscalist, een notaris, een advocaat of mediator. Bij het uit elkaar gaan krijg je te maken met een heleboel zaken die geregeld moeten worden. En dat roept vaak vragen op. Wat betekent dat voor de hypotheek? Kan één van beiden in het huis blijven wonen? Hoe zit het met de alimentatie en de zorg voor de kinderen?

Ook wanneer je niet getrouwd bent, maar samenwoont en bijvoorbeeld samen een huis hebt gekocht. Het is dan verstandig om afspraken vast te laten leggen in een soort van beëindigingsovereenkomst, ook wel convenant genoemd. Bij een eigen woning krijg je ook te maken met financierings- en fiscale regels. ‘Het is fijn dat er dan iemand is die meedenkt en meekijkt om te weten wat wel en niet kan. Het liefst zo snel mogelijk’ leggen de drie dames uit. ‘Als we in het voortraject kunnen aanschuiven kunnen we tips en trucs meegeven en zo snel mogelijk duidelijkheid scheppen’.

Wil je in contact komen met één van onze echtscheidingsadviseurs? Bel (0592) 32 39 11.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven