Exclusieve ledenaanbieding Glasvezel (DGC)

Exclusieve ledenaanbieding Glasvezel (DGC)

Aanbieding Drents Glasvezel Collectief exclusief voor leden Rabobank!

Goed nieuws! 49,6% van Noordoost Drenthe en Annen gaat voor glasvezel! Maar liefst 49,6% van de inwoners van Noordoost Drenthe en Annen heeft een glasvezelabonnement afgesloten. Dit betekent dat er glasvezel komt! De eerste 1.000 Rabobank leden die zich hebben aangemeld (voor 17 december) krijgen in januari 2019 bericht via de mail van de korting die ze krijgen. Voor de actie geldt VOL=VOL! dus er wordt gecheckt op inschrijfdatum

Glasvezel initiatief DGC

Glasvezelwerkgroepen uit maar liefst dertig dorpen en buurtschappen in de gemeenten Aa en Hunze, Tynaarlo en Assen hebben samen stichting Drents Glasvezel Collectief (DGC) opgericht. DGC wordt bestuurd door vrijwilligers uit de deelnemende dorpen. En heeft als doel alle woningen en bedrijven van Yde-De Punt tot Schoonloo en van Zuidlaarderveen tot aan Ekehaar te voorzien van supersnel internet, digitale televisie en telefoon.

Partnership

De provincie Drenthe maakt zich in 2018 sterk voor een goede digitale infrastructuur. Ook Rabobank Assen en Noord-Drenthe ondersteunt deze ontwikkelingen en is partner van DGC. De bank stelt € 50.000 (incl. BTW)  beschikbaar voor een exclusieve ledenactie.

Ledenaanbieding

Rabobank Assen en Noord-Drenthe stelt een korting op een glasvezel aansluiting van DGC beschikbaar vanuit haar coöperatief dividend voor u, als lid van onze bank. De eerste 1.000 inschrijvingen die voldoen aan onderstaande voorwaarden komen in aanmerking voor € 50,- korting (inclusief BTW) op de inschrijving. Dit kan zijn op de vastrecht vergoeding per maand (€ 7,50) of op de eenmalige afkoop van € 1.000 (bij een minimum deelnamepercentage van 45%).

Voorwaarden korting:

  • Minimaal 6 maanden klant bij de Rabobank Assen en Noord-Drenthe (voor 1 mei 2018);
  • vanaf 1 september 2018 naast klant ook lid van Rabobank Assen en Noord-Drenthe;
  • de ledenaanbieding is niet overdraagbaar, maar staat op naam van het huishouden, waar het lidmaatschap, zoals hiervoor genoemd, bij hoort (de korting geldt dus per huishouden 1 keer voor een lid die op het huisadres woont);
  • de aanbieding geldt alleen voor de dorpen die vallen onder het werkgebied van DGC en geldt ten tijde van deze specifieke actie (aanmelden voor 17 december);
  • principe VOL=VOL geldt hierbij. De eerste 1.000 inschrijvingen van leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe komen in aanmerking voor de korting.

Vanzelfsprekend geldt dat de ledenaanbieding vervalt bij het niet realiseren van specifiek dit glasvezelproject van DGC.

Controle lidmaatschap

Rabobank Assen en Noord-Drenthe controleert het lidmaatschap bij de bank van iedere aanmelding. Zodat vervolgens de korting geboekt wordt.

Hoe werkt de ledenactie en de controle van het lidmaatschap? 

Rabobank Assen en Noord-Drenthe controleert het lidmaatschap bij de bank van iedere aanmelding en communiceert ook als de 1.000 inschrijvingen van leden een feit is en de actie dus vol is. De bank boekt de korting automatisch naar het lid die er voor in aanmerking komt. Een lid hoeft dus niet zelf actie te ondernemen om zich nog apart bij de bank te melden voor deelname aan de ledenactie! 

Assen, 9-11-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn