Meet & Grow 20 april 2017

Rabo Meet & Grow

Rabo Meet & Grow, 20 april
Ondernemers met groeiplannen hebben vaak extra kapitaal nodig om te kunnen investeren. Wij willen ondernemers met een goed plan toegang bieden tot een financiële oplossing om hun plannen te realiseren. Dat kan een bancaire lening zijn, maar steeds vaker worden ook andere financieringsbronnen benut zoals lease of deelname van een durfinvesteerder. Dit doen we uiteraard in persoonlijke gesprek met de klant, maar ook door het organiseren van Rabo Meet & Grow.

Wat is Rabo Meet & Grow?

Rabo Meet & Grow is een regionale marktplaats, waar ondernemers en financiers elkaar treffen. In verschillende settings zoals marktrondes, speeddates en zeepkistsessies ontmoeten zij elkaar op verschillende wijzen. Op 20 april organiseert onze bank samen met de lokale Rabobanken in Friesland, Groningen en Drenthe de volgende Rabo Meet & Grow. We helpen onze klanten aan een passende financieringsmix, delen onze kennis en netwerk en dragen bij aan de groei van bedrijven.

Deelnemende partijen

Deelnemende partijen zijn o.a. Noordelijke Ontwikkelings Maatschappij (NOM), MBO & Groeifonds, Money Meets Ideas, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Port4Growth, Rabobank Private Equity (Funds), Fundipal, Qredits, NPEX, DLL, Rembrandt Fusie & Overname en de Rabobank. Ook zijn een aantal regionale partijen aanwezig. De diversiteit aan deelnemende bedrijven is breed. Van MKB-starters tot groeiende ondernemingen en zelfs overnemende ondernemingen.

Meer info en inschrijven?

Voor meer informatie kun je terecht bij Accountmanager Grootzakelijk Maarten Bunnik. Klanten kunnen zich hier aanmelden.

Aanmelden

Assen, 28-10-2016

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail