Nieuwbouwprojecten

Er wordt volop gebouwd aan verschillende nieuwbouwprojecten in de regio. Onze adviseurs zijn bij diverse projecten intensief betrokken. Zij helpen u graag met al uw woonvragen.

Asselyn

Heerlijk wonen dichtbij het centrum van Assen!

Op het Veemarktplein komen maar liefst 67 nieuwbouwwoningen. Woningen in allerlei soorten en maten. Van stadsvilla’s tot hofwoningen en enkele appartementen en lofts. Binnen enkele minuten op het station, in de schouwburg, in het winkelcentrum of op het terras; het Veemarktplein is het ideale startpunt.

Voor informatie met betrekking tot financieringsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze financieel adviseurs in Assen:

Regina Franke
M: 06-10754172

Richard Bevers
M: 06-23802842

Het Blauwe Paviljoen te Zuidlaren

Monumentaal wonen in rijkelijk groen

Wonen in één van de meest markante monumentale gebouwen van Noord-Nederland: dat is wonen in Het Blauwe Paviljoen in Zuidlaren. Het Noorder Sanatorium, in de volksmond het ‘Blauwe Paviljoen’ genoemd, is zowel in bouwhistorische als in architectonische zin uniek in Nederland. En u krijgt de kans om als eerste op deze buitengewoon bijzondere locatie te mogen wonen.

Voor informatie met betrekking tot financieringsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze financieel adviseurs in de gemeente Tynaarlo:

Alinda Schuil
M: 013859926

Sander Clermonts
M: 06-13860619

Kijk voor meer informatie op https://hetblauwepaviljoen.nl/

Het Slot van Diepstroeten te Assen

Altijd al gedroomd van wonen in een paleisje midden in het lommerrijke groen? In de jonge Asser woonwijk Woonpark Diepstroeten kan die droom straks werkelijkheid worden. Hier verrijst straks het Slot van Diepstroeten, een majestueus appartementengebouw met een verrassende architectuur en prachtig uitzicht over de groene omgeving.

Voor informatie met betrekking tot financieringsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze financieel adviseurs in Assen:

Regina Franke
M: 06-10754172

Richard Bevers
M: 06-23802842

Natuurlijk Wonen in Schelfhorst te Paterswolde

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven