Rabo & Co Live

Rabo & Co Live

Hoe kun je leden inspireren en ontmoetingen tot stand brengen? Een mooie uitdaging in deze tijd. De Rabobanken in Groningen en Drenthe stelden een online programma samen waarin dit mogelijk was: Rabo&Co live.

Netwerkplein

Dinsdagavond 6 oktober opende het online netwerkplein waar leden en medewerkers van de bank elkaar ontmoetten in een virtuele omgeving. Na een inleiding over de coöperatie konden drie verschillende workshops worden gevolgd: energieneutraal bouwen en wonen, innoveren voor en door ondernemers en het stimuleren van gebalanceerde en gezonde voeding. Na afloop konden bezoekers in een kleinere setting met elkaar verder praten aan een virtuele tafel.

Terugkijken? Dat kan!

Nieuwsgierig en ook de verhalen horen van Jan Buining van Tasty Basics, Edward van der Meer van Campus Community Fund Groningen, Alex van Oost van Noordelijk Innovatieplatform Circulaire Economie Drenthe, Martin Hadderingh is Financieel Adviseur met specialisme Duurzaam Wonen van Rabobank Assen Noord Drenthe, Bert Leemhuis van Adviesbureau Invent voor energiezuinig bouwen en verbouwen en Albert Jan Pol, hij laat een woning bouwen van van kalkhennep.

Bekijk hier de inspiratiesessies: 

Assen, 30-6-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn