Rabo miniMaster Eerstelijnszorg

Rabo miniMaster Eerstelijnszorg

In het voorjaar 2018 starten we met de tweede editie van de Rabo miniMaster Eerstelijnszorg. Een managementprogramma voor de ondernemende zorgaanbieder.

De zorg staat voor grote uitdagingen. Patiënten stellen steeds hogere eisen. Klanten en politiek vragen om transparantie en vergelijkbaarheid van de dienstverleners. Deze ontwikkelingen in de zorg vragen veel van uw ondernemerschap. Tijdens dit programma doet u samen met andere ondernemende zorgaanbieders nieuwe inzichten en inspiratie op.

Waarom biedt uw Rabobank dit aan?

De Rabobank vindt het belangrijk om kennis te delen, mensen te verbinden en elkaar te versterken. Hiermee willen we een substantiële maatschappelijke bijdrage leveren en de coöperatieve identiteit betekenis geven. Bovenal wil de Rabobank hiermee ondernemers helpen zich te ontwikkelen, zowel op persoonlijk- als zakelijk vlak. Naast expertise en inzicht levert het programma een bijzonder netwerk op.

Deelnemen en/of meer informatie

Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Karin Paping-Hadderingh. Zij is te bereiken via telefoonnummer  (06) 109 69 130 of via emailadres: 

Karin.Paping@rabobank.nl 

Assen, 30-1-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn