Rabobank Clubkas Campagne in nieuw jasje

Rabobank Clubkas Campagne in nieuw jasje

Rabobank Clubkas Campagne heet voortaan Rabo ClubSupport

Rabobank Clubkas Campagne heet voortaan Rabo ClubSupport. De campagne krijgt een nieuwe naam en wordt dit najaar georganiseerd. Via onze website houden we u op de hoogte van de planning en actuele informatie.

Planning

Op 12/13 juni worden verenigingen en stichtingen uitgenodigd om zich in te schrijven voor deelname aan Rabo ClubSupport. Inschrijven kan tot 20 september. Van 27 september tot 11 oktober kunnen Rabobank-leden hun stem uitbrengen op de favoriete clubs. De finale-avond met de bekendmaking van de uitslag is op maandagavond 14 oktober!

Word nu lid!

Ben je nog geen lid van Rabobank Assen en Noord-Drenthe en wil je graag meebeslissen over de verdeling van het geld? Vraag dan nu het lidmaatschap aan.

Geef ons het actuele e-mailadres van je club door

Details over de planning en de uitnodiging om mee te doen versturen we via e-mail en per post. Wil je de informatie niet missen? Geef dan het juiste e-mailadres van jouw club aan ons door via 'uw gegevens' van Rabo Internetbankieren. Zo kun je jouw club tijdig inschrijven voor de nieuwe campagne.

Coöperatief Dividend

Als enige bank in Nederland is de Rabobank een bank zonder aandeelhouders. In plaats van een deel van de winst in de vorm van dividend aan de aandeelhouders uit te keren, wordt het besteed aan maatschappelijke initiatieven. Dit noemen wij het coöperatief dividend. Rabo ClubSupport is iets waar je als lid echt een stem in hebt. Met jouw stem bepaal jij namelijk mede waar het geld van je bank aan besteed wordt. Zo oefen je direct invloed uit op je eigen leefomgeving.

Assen, 8-5-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn