Rabobank doneert ruim € 70.000 aan verenigingen en stichtingen

Skatepark-Zuidlaren

Rabobank Assen en Noord-Drenthe doneert elk jaar een deel van haar winst in het Rabofonds. Uit dat fonds ontvangen tal van lokale projecten een bijdrage. Een speciale commissie, bestaande uit een aantal leden en medewerkers van de bank, beoordeelt elk kwartaal de aanvragen aan de hand van de criteria.

Tweede ronde in 2019

In de tweede ronde van 2019 is ruim € 70,000,- aan donaties toegewezen. Er zijn in deze ronde 28 aanvragen voor financiële ondersteuning behandeld door de beoordelingscommissie. Hiervan zijn er 22 aanvragen gehonoreerd met een totaalbedrag van € 70.750,38

Toezeggingen

Wij stimuleren projecten met een maatschappelijk of economisch doel. Dit doen we onder meer door kennis, faciliteiten of een financiële bijdrage te leveren. Met deze donatie helpt de Rabobank initiatieven van verenigingen en stichtingen van de grond te krijgen en projecten te realiseren. Zo ontvangt VV LTC een donatie voor herinrichting van kantine.. Stg. Dorpshuis Schipborg een donatie voor een traplift. En Bloemencorso Eelde ontvangt een donatie voor nieuwe lasapparatuur.

Assen, 28-6-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn