Rabobank verlengt sponsorcontract Midnightwalk Assen

Rabo Midnightwalk 2016

Rabobank Assen en Noord-Drenthe is ook de komende jaren weer hoofdsponsor van Midnightwalk Assen, het jaarlijks terugkerende culturele wandelfestijn voor het goede doel. De nachtelijke wandeltocht kon de afgelopen 5 jaar ook al rekenen op steun van de bank. Onlangs verlengde de Rabobank het sponsorcontract met 3 jaar. Met de sponsoring van de Midnightwalk geeft de bank uiting aan haar maatschappelijk betrokkenheid in de lokale samenleving.

Rotary Club Assen-Noord

Midnightwalk Assen is een initiatief van Rotary Club Assen Noord en is primair gericht op het inzamelen van geld voor goede doelen en maatschappelijke projecten. Dat de wandeltocht daarin zeer succesvol is, blijkt uit de cijfers van de afgelopen jaren. Zo werd alleen al tijdens de laatste editie van Midnightwalk Assen ruim €16.000,- opgehaald voor Stichting Leergeld Noord Drenthe, een stichting die zich richt op steun aan schoolgaande kinderen van ouders met lage inkomens.

Sportief en cultureel

Naast het inzamelen van geld voor het goede doel is Midnightwalk vooral ook een leuke en spectaculaire wandeltocht. Muziek, toneel en kleinkunst staan ook tijdens de komende editie weer centraal. Deelnemers worden tijdens het wandelen getrakteerd op een keur aan culturele en maatschappelijke expressies, zoals korte toneelstukken, goochelacts en muzikale uitingen van hoog niveau. Midnightwalk Assen kan jaarlijks rekenen op zo'n 2.000 deelnemers.

Midnightwalk 2017

Midnightwalk Assen wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd en vindt plaats op 8 september 2017. De inschrijfkosten van de wandeltocht bedragen €10,- dat rechtstreeks naar het goede doel gaat. Inschrijven kan vanaf 1 mei 2017. Kijk voor meer informatie op www.midnightwalk.nl

Assen, 14-3-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail