Rabobank Zuidlaren verwelkomt twee organisaties in haar pand

Pand in Zuidlaren

De vestiging van de Rabobank in Zuidlaren krijgt een kleine verbouwing. De reden is de huisvesting van twee andere organisaties in het pand: Stichting openbaar onderwijs Baasis en reclamebureau 1609Bold. Zij gaan de bovenverdieping huren.

Halverwege september starten de werkzaamheden. Deze zullen in totaal drie weken duren. Het gaat om een kleine verbouwing van het pand aan de Stationsweg 17. De Rabobank blijft tijdens de verbouwing gewoon open. Voor de klanten en de medewerkers verandert er niets. De bovenverdieping, die nu leeg staat, wordt in orde gemaakt voor Stichting Baasis en 1609Bold. 

Beide organisaties zijn nu ook al in Zuidlaren gevestigd en gaan in het najaar verhuizen. De Rabobank is blij met deze twee lokale partijen als huurders. Zo wordt het mooie pand optimaal benut. 

Vertrouwde plek

Menke Hoekstra, manager particulieren van de Rabobank: “We hebben een goed bereikbare locatie in Zuidlaren. Een vertrouwde plek, voor onze klanten en medewerkers. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren. En er is altijd ruimte om met onze adviseurs in gesprek te gaan, dankzij onze spreekkamers. Dat blijft zo, ook na de verbouwing. We zien uit naar de komst van Stichting Baasis en 1609Bold, we wensen hen veel succes op hun nieuwe adres!”

Zuidlaren, 30-7-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn