Week van het Vermogen

Week van het Vermogen

Week van het Vermogen
Beleggen is een actueel thema. Zeker nu de spaarrente zich op een historisch dieptepunt bevindt, kiezen steeds meer mensen voor beleggen. Rabobank Assen en Noord-Drenthe organiseert daarom van maandag 15 tot en met vrijdag 19 mei een themaweek over vermogen. Gedurende de week vinden diverse bijeenkomsten en een inloopdag plaats voor zowel spaarders als beleggers die willen weten of zij de juiste keuzes maken.

Bijeenkomst Beginnen met beleggen

Op maandagavond 15 mei starten we met de bijeenkomst ‘Beginnen met beleggen’. Tijdens deze bijeenkomst ontdekken aanwezigen wat de zin én onzin van beleggen is. Experts geven antwoord op vragen als: Moet je dagelijks de beurzen in de gaten houden? Zijn de risico's niet veel te groot? Onze experts geven een compleet beeld van de mogelijkheden van beleggen.

The Big Picture

Speciaal voor onze Rabo Schretlen Vermogensmanagement, beheer en advies relaties organiseren we dinsdagavond 16 mei ‘The Big Picture’. Tijdens deze bijeenkomst presenteert Willem van der Es, vermogensbeheerder van Rabo Schretlen Vermogensmanagement de ontwikkelingen op de beurzen en de visie op het te voeren beleggingsbeleid.

Vastgoed bijeenkomst

Woensdagavond 17 mei organiseren we voor geïnteresseerden in vastgoedinvestering(en) een Vastgoed bijeenkomst. Onder leiding van Marcel Roelofs van Makelaarskantoor Verver en Jet Winters en Willem van der Es van Rabo Schretlen Vermogensmanagement ontdekt u waar u rekening mee kunt houden met deze investering.

Benut de kennis van de beleggingsexpert tijdens de College Tour

De College Tour op donderdag 18 mei is gebaseerd op het televisieprogramma waar Twan Huys samen met een volle zaal studenten een hoofdgast interviewt. Het unieke aan het programma is dat de vragen die studenten weten en durven te stellen aan iedere gast interessante antwoorden opleveren. Wij bieden huidige beleggers de gelegenheid om Maurice Lemans, beleggingsexpert en verantwoordelijk voor Rabo Beheerd Beleggen, het hemd van het lijf te vragen. Daar kunt u vervolgens uw voordeel mee doen bij het beheren van uw beleggingsportefeuille of wellicht andere keuzes maken.

Vrijblijvend advies tijdens de inloopdag

Op vrijdag 19 mei zijn op onze vestigingen in Assen, Beilen, Gieten en Zuidlaren adviseurs aanwezig om bezoekers meer te vertellen over de mogelijkheden van beleggen en hoe je dit op een verstandige manier doet. Actieve beleggers kunnen op deze dag een second opinion over zijn of haar beleggingsportefeuilles krijgen.

Meer informatie of aanmelden

De activiteiten tijdens de Week van vermogen vinden plaats op verschillende locaties in ons werkgebied. Voor meer informatie en het aanmelden voor de bijeenkomsten kunt u terecht bij afdeling Private Banking via PrivateBanking.assen-nd@rabobank.nl of (0592) 32 39 11

PrivateBanking.assen-nd@rabobank.nl

Assen, 12-4-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail