Samen aan de slag op Bollenstreek Cleanup Day

De vier startlocaties van Cleanup Day Bollenstreek

Zaterdag 21 september is het ‘World Cleanup Day’. Rabobank Bollenstreek neemt het voortouw om in ons prachtige werkgebied zoveel mogelijk zwerfvuil op te ruimen. Dit doen wij met onze medewerkers én met u!

In actie vanuit vier locaties

We gaan aan de slag vanuit vier startlocaties: in Hillegom, Lisse, Noordwijk en Sassenheim. In Hillegom is het vertrekpunt ons kantoor. In Lisse en in Sassenheim starten we bij het gemeentehuis, in Noordwijk aan de Duinwetering nabij de brandweer. Wie zich aanmeldt (zie onderaan de pagina) kan tussen 11.00 en 16.00 uur terecht voor een grijper en afvalzakken. U bepaalt uiteraard zelf hoe lang u deze dag afval gaat verzamelen en waar precies.

Samen maken we het verschil

We roepen de hele Bollenstreek op om samen met ons de handen uit de mouwen te steken. Samen kunnen we namelijk echt iets doen aan de plasticsoep! Via de onderstaande link van de Plastic Soup Foundation, vindt u op de kaart onze 4 acties: Hillegom Cleanup Day, Lisse Cleanup Day, Noordwijk Cleanup Day en Teylingen Cleanup Day. Wij hopen van harte dat u meedoet! Tip: lees ook de checklist,

Bekijk de checklist voor een succesvolle Cleanup (PDF)

Meld u aan voor Cleanup Day op 21 september

Hillegom, 9-8-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn