Samen de regio versterken én een toekomstplan voor Nederland creëren

Rabobank slaat samen met leden, klanten, medewerkers en stakeholders de handen ineen in de ontwikkeling van een Coöperatief Convenant voor Nederland. Met dit convenant werkt Rabobank aan een toekomstplan voor Nederland en het versterken van de regio's. Op 24 februari aanstaande organiseert Rabobank een dialoog voor de regio Leiden-Haaglanden.

De coronacrisis leidt in alle lagen van de bevolking tot problemen. Als coöperatieve bank gelooft Rabobank dat we als land sterker uit de crisis komen zolang saamhorigheid en solidariteit de boventoon blijven voeren. Daarom werken we toe naar het Coöperatief Convenant voor Nederland. Een plan met input uit de alle regio's van Nederland met aandacht voor de maatschappelijke thema's die iedereen raken: landbouw en voedselproductie, wonen, de energietransitie, financiële zelfstandigheid en sociale inclusie.

Regiodialoog in Leiden-Haaglanden

Op 24 februari gaan we virtueel in dialoog met ruim driehonderd stakeholders in de regio Leiden-Haaglanden, het verzorgingsgebied voor de lokale Rabobanken van de Bollenstreek, Den Haag, Groene Hart-Noord, Leiden-Katwijk, Westland en Zuid-Holland Midden. De uitkomsten die Rabobank ophaalt uit de regiodialogen worden, samen met economisch onderzoek van RaboResearch, gebundeld tot het Coöperatief Convenant voor Nederland. Een robuust plan dat in de lente van 2021 wordt aangeboden aan het nieuwe kabinet.

Meer informatie

Voor meer informatie over het Convenant bekijk onderstaande video of lees verder op de website. Interesse om deel te nemen?

Schrijf je in

Lees meer over het Coöperatief Convenant voor Nederland

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven