Steun De Speelakker via de Rabobank enquête

Steun De Speelakker via de Rabobank enquête

Om onze dienstverlening continu te kunnen verbeteren, vragen wij na een adviesgesprek om uw medewerking aan een korte enquête. Goed om te weten: voor elke ingevulde enquête geven wij 1 euro aan een goed doel uit ons werkgebied. Zorgt u er voor dat het door ons gekozen goede doel een mooi bedrag gaat krijgen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Zorgboerderij Sterksaam uit Lisse

Ieder half jaar kiezen wij voor een ander goed doel. In de eerste helft van 2019 was dit zorgboerderij Sterksaam uit Lisse. Een kleinschalig wooninitiatief met dagbesteding voor jongvolwassenen met een verstandelijke uitdaging en/of psychiatrische achtergrond. In deze periode ontvingen wij 927 ingevulde enquêtes, dit leverde de stichting een bedrag op van €927,-.

De Speelakker uit Noordwijkerhout

Van 1 juli tot en met 31 december 2019 gaat de opbrengst van de klant enquête naar Stichting De Speelakker uit Noordwijkerhout. Dit is een geïntegreerde speeltuin voor kinderen van 2 – 12 jaar, waar bij de inrichting rekening is gehouden met kinderen met lichamelijke beperkingen. De Speelakker is een ontmoetingsplaats voor mensen met en zonder lichamelijke – of verstandelijke beperking.

Hillegom, 23-7-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn