Welkom terug in ons kantoor in Noordwijk

Na bijna drie maanden in een ‘intelligente lockdown’ heeft de overheid onlangs verdere versoepelingen in de maatregelen afgekondigd. Hotels, restaurants, kinderdagverblijven en kappers kunnen hun deuren weer openen. Daarnaast raken wij allemaal steeds meer gewend aan deze nieuwe anderhalvemetersamenleving. Ook Rabobank sluit, zo snel als dat het veilig is, aan bij de versoepelingen. Vanaf maandag 29 juni is ons kantoor aan de Kerkstraat 49 in Noordwijk weer geopend voor uw dagelijkse bankzaken.

Welkom terug in ons kantoor in Noordwijk!

Wij zijn blij u te melden dat u vanaf maandag 29 juni, van 9:00 uur tot 17:00 uur, weer welkom bent in ons kantoor in Noordwijk. Het kantoor in Hillegom blijft geopend volgens de huidige openingstijden. Ons advies is om alleen voor dringende zaken een bezoek aan ons kantoor te brengen.

Klik hier voor de actuele openingstijden

Afspraken en bezoek

Uiteraard staat uw veiligheid en die van onze medewerkers voorop. Naast de veiligheidsmaatregelen die het RIVM hanteert, willen wij u vragen rekening te houden met de volgende zaken:

  • Heeft u vragen? Kijk altijd eerst of u de antwoorden op www.rabobank.nl kunt vinden. Typ uw vraag in de zoekbalk in (rechts boven op de website) en zie direct waar u de antwoorden kunt vinden.
  • Ook zijn er heel veel zaken die u via de Rabo App kunt regelen. Kijk via onderstaande link wat u allemaal zelf via de app regelt.
  • Kunt u het niet zelf regelen? Misschien kan het toch nog even wachten. Kom alleen naar kantoor voor dringende zaken.
  • Vanwege de veiligheidsmaatregelen kunnen de wachttijden van de geopende vestigingen langer zijn dan je normaal van ons gewend bent.
  • Voor advies over uw hypotheek, vermogen of onderneming? Bel met onderstaande telefoonnummers.

Bekijk hier wat je via de app regelt!

Bent u verkouden, griepklachten, last van benauwdheid, verhoging/koorts of plotseling verlies van reuk en/of smaak? Of heeft iemand binnen het gezin deze klachten? Blijft u dan vooral thuis en stel uw vragen via de chat in de Rabo App of Facebook. Dan helpen we u graag via die weg verder.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 088- 722 66 00 (particulier) of 088- 722 66 66 (zakelijk).

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven