Dialoogsessie Vitaal Bommelerwaard

Samen werken aan een vitaler Bommelerwaard

Om een actieve bijdrage te leveren aan het oplossen van lokale en regionale vraagstukken, heeft de Rabobank de Rabo Regioscan ontwikkeld. Het doel van de scan is inzichtelijk maken wat de economische, maatschappelijke, sociale en ecologische situatie is in een regio.

Ook voor de Bommelerwaard is er een Regioscan gemaakt. Hierin staat welke factoren een rol spelen bij welzijn en welvaart in onze Bommelerwaard. Wat springt eruit? En hoe zit het met de economische vitaliteit?

Aan de hand van deze scan willen we in dialoog met een selecte groep Bommelerwaarders, zowel particulieren als bedrijven. Deze dialoog staat gepland op 3 oktober 2017 van 19.00 - 23.00. Locatie: Coöperatiehuis Zaltbommel, Hogeweg 55. We brengen hier kansen en mogelijkheden voor de Bommelerwaard in kaart. Door ervaringen en inzichten uit te wisselen, ontstaat een visie op mogelijke verbeteringen. En daarmee ook inzicht in welke acties nodig zijn om deze verbeteringen te bereiken. Op deze manier versterken we samen de kracht en de vitaliteit van de Bommelerwaard.

Meedenken en -praten?

Heeft u interesse om mee te denken en mee te praten? Dat kan! Meld u dan aan via onderstaande link.

Direct aanmelden voor 3 oktober

Bommelerwaard, 31-8-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn