Nieuwe tijden en locaties

Tijdelijke pop-up inlooppunten

Nieuwe tijden en locaties vanaf 4 september

De Rabobank keert terug in het Bommelerwaardse straatbeeld. Niet in de vorm van grote bakstenen kantoren, maar in 1001 verschijningsvormen. Deze contactpunten kunnen er totaal anders uitzien, maar hebben met elkaar gemeen dat ze flexibel, tijdelijk en vooral verrassend zijn.

Tijd: Locatie: Plaats:
Elke maandag van 09.30 - 12.00 uur  Seniorenhof De Munt, Dreef 3 Hedel
Elke dinsdag van 10.00 - 13.00 uur Let op! Tijdelijk verplaatst van de Emté naar De Wilhelminahof Brakel
Elke donderdag van 09.00 - 12.00 uur  Het Zonnelied, Hogesteeg 2 Ammerzoden

Dichtbij is voor iedereen anders

Wat het beste past als het gaat om het regelen van bankzaken, is voor iedereen anders en kiest u zelf. Dat vraagt om een andere dienstverlening, die beter past bij de veranderde wensen. We komen met onze diensten veel meer naar u toe in plaats van andersom. Uitgangspunt is én blijft dat we klanten zo lang mogelijk zelfstandig en onafhankelijk willen laten bankieren op een manier die bij ze past. Steeds vaker gebeurt dat online, maar als u dat liever persoonlijk wilt regelen met een medewerker van de bank, kan dat natuurlijk ook. U staat er niet alleen voor en een tijdelijk pop-up inlooppunt kan dan uitkomst bieden!

Binnenlopen zonder afspraak

Op al deze tijdelijke pop-up inlooppunten kunt u zonder afspraak binnenlopen om vragen te stellen over dagelijkse bankzaken. Van vragen over betalen, sparen en verzekeren, bijvoorbeeld over pasjes, rekeningen, volmachten, verzekeringspolissen, tot klant worden en het lidmaatschap van de Rabobank. Daarnaast kan onze aanwezige adviseur helpen om zaken te regelen via het internet rondom lenen en vermogen of hulp bieden bij bankieren via internet of mobiel.

Meer informatie over Samen Bankieren

Geen opnames en stortingen in contanten

De adviseur heeft tijdens het inloopspreekuur geen contant geld bij zich. Voor geldopnames en -stortingen kunt u dus niet terecht bij het inlooppunt. U kunt hiervoor onder andere terecht bij een van de andere (geld)automaten in de buurt. Ook kunt u gebruik maken van de servicemogelijkheden van Samen Bankieren. Een voorbeeld is de Rabo Geld Express. Indien het niet mogelijk is om zelfstandig naar een kantoor of geldautomaat te komen, dan komen wij het geld brengen.

Bommelerwaard, 30-8-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn