Pop-up Rabo Woonwinkel in Hedel nog 3 maanden open!

Pop-up Rabo Woonwinkel in Hedel is geopend!

Na de inzet van onze tijdelijke pop-up inlooppunten investeren verder in een flexibel netwerk van kleinere contactpunten. Zo hebben we een pop-up Rabo Woonwinkel in Hedel aan de Baronieweg 6D geopend. Een contactpunt waarbij u zonder afspraak binnen kunt lopen voor antwoord op financiële woonvragen, van hypotheek tot woonlasten.

Nieuw concept

Met de Rabo Woonwinkel introduceren we een nieuw concept voor de bank en uniek in de regio. Mensen kunnen er op afspraak terecht met financiële woonvragen. Wat zijn bijvoorbeeld de financiële mogelijkheden bij de aankoop of verbetering van een woning? Of past de huidige hypotheek nog bij de toekomstige situatie? Een groot voordeel is dat bezoekers ook zonder afspraak binnen kunnen lopen. Financieel Adviseurs staan klaar om woningzoekenden en huiseigenaren laagdrempelig te informeren over wonen, verbouwen en verhuizen.

Woonvragen onder één dak

De Rabo Woonwinkel is gelegen direct naast makelaar Stefan Kievit. Voor de klant is dit ideaal; hij kan nadat hij bij de makelaar is geweest meteen even langs de Rabo Woonwinkel gaan voor vragen over een hypotheek. Met een droomhuis in gedachten kun je dus altijd even binnenlopen.

Openingstijden

De Rabo Woonwinkel is nog tot 1 september 2018 geopend op maandag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Op vrijdagmiddag is er net als in Zaltbommel en Kerkdriel ook het Inloopspreekuur Beleggen.

21-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn