Rabo Wooncafé 'Weet hoe groot je kunt dromen'

Rabo Wooncafé Zaltbommel

Heeft u een woonwens en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Dan is het Rabo Wooncafé in de Zaltbommelse Stadsbrouwerij op dinsdag 23 januari iets voor u. U wordt er snel en persoonlijk geïnformeerd over uw mogelijkheden op de woningmarkt tijdens een hypotheek speeddate. U weet direct of uw droomhuis financieel haalbaar is. Of misschien wilt u uw huidige woning wel aanpassen? Ook dan is het Rabo Wooncafé voor u interessant!

Specialisten

Onze adviseurs geven inzicht in de maandelijkse woonlasten en hoe u zichzelf online goed kunt oriënteren tijdens een speeddate. Daarnaast kunt u zich tijdens het Rabo Wooncafé ook laten informeren en inspireren door Hofstede Makelaardij en Nieuwdorp Makelaardij. Zij presenteren hun meest actuele woningaanbod, inclusief nieuwbouwproject Thijs de Torenwachter. Zo wordt het mogelijk om de eerste stap te zetten op weg naar uw nieuwe woning of naar een mooie verbouwing.

Kosteloos oriënteren

Loop tijdens het Rabo Wooncafé tussen 18.00 uur en 21.00 uur binnen voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. U kunt gewoon binnen lopen, een afspraak is niet nodig. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u aan onze adviseurs al uw vragen stellen over het kopen van een (eerste) huis, bouw of verbouwing van uw woning. En als u een recente loonstrook meeneemt, weet u snel wat u kunt lenen en wat dat betekent voor uw maandlasten.

Locatie: Zaltbommelse Stadsbrouwerij, Nieuwstraat 6 in Zaltbommel. Tijd: 18.00 - 21.00 uur.

Aanmelden

Vooraf willen wij graag weten hoeveel bezoekers we kunnen verwachten. Uw aanmelding stellen we dan ook zeer op prijs. Meld u aan via onderstaande link.

Direct aanmelden

Zaltbommel, 29-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn