Rabo Young Ambition: ambitieus talent gezocht!

Rabobank Bommelerwaard start later dit jaar een initiatief voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar: Rabo Young Ambition (RYA). Dit is een klankbordgroep voor de bank. We zoeken enthousiaste jongeren die mee willen meedoen. RYA geeft gevraagd en ongevraagd advies over de dienstverlening van onze bank. Benut jouw talent in Rabo Young Ambition!

What's in it for you?

Als jongere in de Bommelerwaard kan jij als geen ander inzicht geven in wat er speelt binnen deze doelgroep. We leren daarom van jou hoe we betere aansluiting kunnen vinden. Op jouw beurt ontwikkel je competenties zoals netwerken, plannen, organiseren, vergaderen en communiceren. We geven je de ruimte en vrijheid om jouw talent te ontwikkelen, te bouwen aan je netwerk en advies te geven over de dienstverlening van de bank. Natuurlijk ontmoet je leeftijdsgenoten en staat het goed op je CV!

Interesse in of vragen over RYA?

Heb je interesse in RYA? Gaaf! Stuur ons je CV met een korte motivatie via onderstaande button. Zodra we een mooie groep gevormd hebben, organiseren we een kennismakingsbijeenkomst. Naar verwachting is dit in het laatste kwartaal van dit jaar.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven