Rabo Zomertour 2018

Deze zomer trekt Rabobank Bommelerwaard weer met de Rabobus de Bommelerwaard in! Met de opvallende Volkswagen bus komen we tijdens de Rabo Pop-up Zomertour voor extra advieskracht naar u toe. In de maanden juni en juli parkeren we de bus op verschillende plekken in de Bommelerwaard. U kunt er terecht voor vragen over uw dagelijkse bankzaken zoals het openen van een rekening, afsluiten van een creditcard of een reisverzekering. Ook kunnen we helpen met vragen over internet- en/of mobiel bankieren.

Gratis vakantiecheck tijdens de Vakantie Check Weken!

Speciaal voor de zomermaanden kunt u een gratis vakantiecheck laten doen. Is uw betaalpas geactiveerd voor buiten Europa? Heeft u een extra betaalmiddel zoals een creditcard nodig voor op vakantie? Hoe bent u verzekerd als er iets gebeurt in het buitenland? Reden genoeg om even bij de bus langs te lopen om te kijken of alles up-to-date is. Zo kunt u genieten van een heerlijke zomer! Bovendien maakt u kans op een zomers prijzenpakket door mee te doen met onze zomeractie ter plaatse. We wensen u een hele fijne zomer!

Nieuwe locaties Rabobus

Tijdens de Rabo Zomertour verplaatsen we de tijdelijke pop-up inlooppunten in Het Zonnelied in Ammerzoden, De Wilhelminahof in Brakel en de Seniorenhof de Munt in Hedel naar de Rabobus.

De Rabobus is van 1 juni t/m 31 juli 5 dagen in de week op 5 locaties te vinden van 09.00 – 12.00 uur:

  • Maandag: Jumbo in Gameren, Middelkampseweg 6
  • Dinsdag: Hoogvliet in Hedel, Ammerzodenseweg 13A
  • Woensdag: Coop in Rossum, Burg. van Randwijckstraat 21
  • Donderdag: Parkeerplaats MCD in Aalst, E.P. van Ooijenstraat 1
  • Vrijdag: Albert Heijn in Zaltbommel, Steenweg 8a

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven