Kom langs tijdens de Rabo Rente Check Weken

Laptop

Passen je hypotheek en maandlasten nog bij je huidige situatie? Kom in juli of augustus langs voor een gratis rentecheck tijdens de Rabo Rente Check Weken! De hoogste woonlasten zijn de maandelijkse kosten voor de hypotheek en daar wil je als huiseigenaar of toekomstige huiseigenaar liever niet onnodig teveel aan kwijt zijn. Om dat te voorkomen organiseren we de Rabo Rente Check Weken, waarbij iedereen kan checken of de hypotheekrente misschien omlaag kan en of dat gunstig voor je kan zijn.

Situatie gewijzigd?

Is jouw situatie bijvoorbeeld gewijzigd omdat je kinderen hebt gekregen? Ben je minder gaan werken of misschien woon je al jaren met veel plezier in je huidige woning, maar wil je gaan verbouwen? De rente staat laag. Betaal je niet te veel rente voor je hypotheek? Wij checken het graag voor je!

Mogelijk besparing

Men is zich niet altijd bewust van de mogelijke besparingen die een hypotheekrente check kan opleveren. Of het nu gaat om een bestaande hypotheek die overgesloten kan worden of een nieuwe hypotheek. Tijdens een gratis rentecheck ontdek je snel wat de mogelijke besparing zou kunnen zijn. Uiteraard denken we in een persoonlijk gesprek graag slim mee wat er nog meer aan voordeel te behalen is in iemands persoonlijke situatie.

Wekelijks Woon-Inloopspreekuur

Kom voor een gratis rentecheck langs tijdens de Rabo Rente Check Weken in juli of augustus en ontdek of het aantrekkelijk is om je hypotheekrente te verlagen. Je kan hiervoor zonder afspraak binnenlopen tijdens ons Woon-Inloopspreekuur op vrijdagmiddag. Van 13.00 – 17.00 uur in Zaltbommel (Hogeweg 55) en Hedel (Baronieweg 6D) en van 14.00 – 17.00 uur in Kerkdriel (Kerkstraat 24).

10-7-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn