Samengaan van Rabobank Altena-Bommelerwaard. Uw mening telt!

Rabobank Bommelerwaard

Rabobanken Altena en Bommelerwaard spraken op donderdag 17 mei de intentie uit om samen te gaan. De samenvoeging moet een sterke bank opleveren die ook in de nieuwe vorm een stevige binding houdt met Altena en de Bommelerwaard. Ook zal zij hiermee een aantrekkelijke werkgever  blijven voor medewerkers. Tegelijkertijd is voldoende schaalgrootte een randvoorwaarde om gezonde financiële prestaties te blijven leveren.

Ledenraad

De ledenraad is een afspiegeling van de ruim 23.000 leden in ons gezamenlijk werkgebied. Zij zijn nadrukkelijk betrokken in het proces van de samenvoeging. Uiteindelijk stellen de directies van beide banken een rapport op, waarin de opzet van de nieuwe bank staat beschreven en waarom de samenvoeging nodig is. De uitkomsten van het rapport willen we graag toetsen met alle leden. Uw input is belangrijk voor het uiteindelijke besluit dat de lokale ledenraad neemt op 9 oktober 2018.

Uw mening telt

U bent van harte uitgenodigd om uw mening te geven bij de ledenbijeenkomst op dinsdag 4 september 2018. Deze vindt plaats in het Coöperatiehuis van Rabobank Bommelerwaard, Hogeweg 55 te Zaltbommel. Wij ontvangen u graag vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.15 uur. U krijgt een toelichting op het proces en we schetsen de inhoud van het rapport. Daarover gaan wij vervolgens met u in gesprek. 

Graag houden we rekening met uw komst. 

Meld u hier aan

Huisvesting

Per 15 oktober 2018 is het huidige pand van Rabobank Altena van de gemeente Altena. De dienstverlening van Rabobank Altena blijft aan de Sportlaan 170 in Almkerk. De vestigingen van Rabobank Bommelerwaard blijven op de huidige locaties.

Zaltbommel, 24-8-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn