Starter van het kwartaal: Britt & Lynn

Britt & Lynn: starter van het 2e kwartaal 2018

Vloggers Britt Werner en Lynn van Roij uit Kerkdriel zijn uitgeroepen tot ‘Starter van het 2e kwartaal 2018’. Britt geniet van het vak.  ‘We komen bij de aardappelboer, het senioren-uitje, de Blokhutboot in Heerewaarden.’ Haar collega Lynn knikt: ‘Gezellig ook. Straks zijn we honderd, en hebben we alles gedaan.’ Hun uiteindelijke doel is een succesvol reisprogramma te krijgen op hun eigen YouTube-kanaal. Naar Chili, New York. En ze willen eigen series maken. Britt: ‘We denken nu aan een sketch-achtige serie.’ Lynn, grappend: ‘Eigenlijk willen we gewoon heel graag beroemd worden.’ Britt: ‘En we zijn supergemotiveerd. Remember our names!’

Lees meer over Britt & Lynn in ons ledenmagazine Dichterbij (pagina 14)

Een goede start begint bij Rabobank Bommelerwaard

Startende ondernemers kunnen extra aandacht goed gebruiken. Ieder kwartaal roepen we daarom een startende ondernemer tot 'Starter van het kwartaal'. Rabobank Bommelerwaard kiest de starter van het kwartaal uit:

  • ondernemers die zich onderscheiden op een bijzondere manier in bijvoorbeeld product of presentatie
  • ondernemers die niet langer dan een jaar zakelijk klant zijn bij Rabobank Bommelerwaard
  • ondernemers die korter dan een jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Extra aandacht voor uw bedrijf

De starter krijgt een kwartaal lang extra aandacht voor zijn of haar bedrijf: via de website van Rabobank Bommelerwaard, een interview met fotosessie in de Dichterbij, vermelding in lokale huis-aan-huisbladen en aandacht op de social media van Rabobank Bommelerwaard.

Zaltbommel, 9-7-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn