Starter van het kwartaal: GelukjesDag

GelukjesDag: starter van het 3e kwartaal 2017

Sylvia van der Velden en Wytske Glasbergen van GelukjesDag zijn uitgeroepen tot ‘Starter van het 3e kwartaal 2017’. Het begon oorspronkelijk met het idee om een kinderboek te maken. 'Dat idee veranderde al vrij snel', aldus de twee. 'We willen er meer uit halen: zo zijn we bij de be-leef kalender gekomen. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. Met die eigenschap hebben we in de productontwikkeling ook rekening gehouden.' De be-leef kalender bestaat uit 52 luikjes. Iedere week heeft een eigen verhaal en een eigen vakje. Achter de luikjes schuilen rolletjes papier met daarop een verhaaltje en een opdracht. Meer informatie op www.gelukjesdag.nl

Lees meer over GelukjesDag in ons ledenmagazine Dichterbij (pagina 34)

Een goede start begint bij Rabobank Bommelerwaard

Startende ondernemers kunnen extra aandacht goed gebruiken. Ieder kwartaal roepen we daarom een startende ondernemer tot 'Starter van het kwartaal'. Rabobank Bommelerwaard kiest de starter van het kwartaal uit:

  • ondernemers die zich onderscheiden op een bijzondere manier in bijvoorbeeld product of presentatie
  • ondernemers die niet langer dan een jaar zakelijk klant zijn bij Rabobank Bommelerwaard
  • ondernemers die korter dan een jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Extra aandacht voor uw bedrijf

De starter krijgt een kwartaal lang extra aandacht voor zijn of haar bedrijf: via de website van Rabobank Bommelerwaard, een interview met fotosessie in de Dichterbij, vermelding in lokale huis-aan-huisbladen en aandacht op de social media van Rabobank Bommelerwaard.

Zaltbommel, 8-9-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn