Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Bommelerwaard. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de bijna 12.000 leden uit Bommelerwaard. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Vacature ledenraad

Jaarlijks zijn er leden aftredend en kunnen kandidaten zich melden. Leden kunnen zich herkiesbaar stellen en zitten maximaal acht jaar in de ledenraad. Stuur ons een e-mail met uw motivatie en cv als u lid wilt worden van de ledenraad. Zodra een vacature vrijkomt nemen wij contact met u op. Bij vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer (0418) 68 87 05.

Geef uw interesse voor de ledenraad door

Profiel
Wij zoeken kandidaten die betrokken zijn bij hun woon- en werkomgeving. Met inzet, inzicht en inlevingsvermogen. Leden die luisteren, willen meedenken en meepraten over bankzaken, het algemeen maatschappelijk, sociaal en economisch belang.

In onze ledenraad zitten zowel particuliere als zakelijke leden, jongeren en senioren. De ledenraad komt vijf keer per jaar bij elkaar.

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Bommelerwaard. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Extra voordelig een 'slim' thuis

Wilt u op afstand uw lampen kunnen bedienen? Of via een app weten wanneer uw rookmelder afgaat en of er water lekt? Schaf dan de Interpolis ThuisMeesteroplossing aan. Een pakket met een slimme rook- en watermelder en een slimme lamp, die makkelijk te bedienen zijn door een app. Rabobankklanten die een woonhuis- en inboedelverzekering afsluiten ontvangen het pakket gratis. Maar ook bestaande klanten kunnen het pakket bestellen in de Interpolis Preventiewinkel, voor een bedrag van € 199. Het is ook mogelijk om montage of extra sensoren te bestellen. Als Rabobanklid bent u extra voordelig uit! Koopt u als lid de Interpolis ThuisMeesteroplossing, dan ontvangt u nu één slimme lamp extra ter waarde van € 20 cadeau. 

Ga naar de Interpolis Preventiewinkel

Kopje koffie bij De Buurman

Bij de batterij in Poederoijen is een nieuw fortwachtershuis gebouwd, de plek waar nu Brasserie De Buurman in gevestigd is. Een heerlijke stek waar je terecht kunt voor een vers kopje koffie en een heerlijke lunch. Op vertoon van Dichterbij winter 2017 ontvangt u het 2e kopje koffie/thee gratis. Aanbieding is geldig tot 1 maart 2018.

Kopje koffie bij De Buurman

Gratis glasdeksel bij Alu Pro koekenpan

Primeur in Nederland: de serie Alu Pro van Demeyere. De 5 mm dikke aluminium bodem zorgt voor een goede verdeling van de warmte. Voor de Alu Pro pannen biedt Demeyere een garantie van 5 jaar op alle productie- en materiaalfouten. Tijdens de actieperiode 10 december t/m 28 februari ontvangt u bij aanschaf van een hapjespan 24 cm uit deze serie een gratis glasdeksel. Kijk voor de actiecode en deelnemende winkeliers op www.demeyere-nederland.nl.

Alu Pro koekenpan

Deelnemende winkeliers

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven