Uitreiking cheques Rabobank Clubkas Campagne in Prinsenbeek 2018

Bak van Boemeldonck opnieuw winnaar Rabobank Breda Clubkas Campagne  2018

Maar liefst 253 verenigingen en stichtingen uit Breda en omgeving voerden de afgelopen tijd campagne voor een bijdrage uit de Rabobank Clubkas. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne mochten alle leden en jong klanten van Rabobank Breda hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen van hun keuze. Deze stemmen zijn geld waard. De top drie van vorig jaar is ongewijzigd. Met op de eerste plaats de BAK van Boemeldonk , gevolgd door Dierenasiel Breda op twee en atletiekvereniging Sprint op de derde plek.

De BAK van Boemeldonck organiseert alle carnavalsactiviteiten voor jong en oud in Prinsenbeek, ofwel Boemeldonck. De ‘onverslaanbare’ BAK had dit jaar opnieuw flinke concurrentie van het Dierenasiel in Breda. De diversiteit in de top 3 met cultuur, sport en een maatschappelijke stichting is een mooie combinatie van alle categorieën die we met de Rabobank Clubkas Campagne ondersteunen. Alles is vertegenwoordigd in deze uitslag.

Roadshow

Afgelopen week toerde Rabobank Breda met de ‘Clubkas Roadshow’ langs verschillende wijken en dorpen in omgeving Breda. In totaal deden er 253 verenigingen en stichtingen uit Breda en omgeving mee en stelde de bank maar liefst € 75.000,- beschikbaar. In de stemweek van 4 tot en met 16 april 2018 gaven de Rabobank-leden massaal gehoor aan de oproep van de bank om te stemmen op een vereniging of stichting die zij een warm hart toedragen. Maar liefst 7.553 leden en jonge klanten van de Bredase bank brachten hun stemmen uit. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. De deelnemers voerden daarom enthousiast campagne om zo veel mogelijk stemmen voor zich te verzamelen. Van posters ophangen bij de bakker tot huis-aan-huis flyers verspreiden, van speciaal gemaakte filmpjes op YouTube tot oproepen op Facebook en Twitter. Eén ding is zeker, campagne voeren loont! In totaal zijn er 37.765 stemmen uitgebracht. Alle deelnemende clubs bedanken de leden van harte voor hun stem! Ook in 2019 zal de bank weer een Clubkas Campagne organiseren.

Stemresultaten 2018 (PDF)

Clubkas Campagne 2018 in beeld

Breda, 23-4-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn