Kom maar op met 2020!

Foto gevel

In Breda brengen we ondernemers samen. Op onze gevel! Ondernemers die de regio laten bruisen, want daar zijn we trots op. Alle ondernemers van het kwartaal uit 2019 pronken vanaf maandag 23 december 2019 op de voorzijde van ons kantoor! Lees hieronder waarom.

Meer informatie 

Michael Sebregts van Livingprojects

Hoe zou Breda eruit zien als de Grote Kerk in het donker stond? Je kunt het je niet voorstellen. Maar waar vroeger simpele lampen het monument in de spotlight zetten, gebeurt dat nu met een uitgekiende mix van led-lampen. Op elk moment op afstand aan te passen. Het is het werk van Livingprojects, dat in 1997 werd opgericht door Michael Sebregts. Niet alleen de Grote Kerk, Holland Casino, Hartje Ginneken, maar ook het hoofdkantoor van Rabobank, bruggen en tunnels, het Amsterdam Dance Event, wellnesscentra, hotels en nog veel meer. Met hun unieke inzet van licht, geluid, beeld en geur creërt Livinprojects wow-effecten in vele projecten. ‘Michael straalt van kop tot teen enthousiasme en energie uit’, zegt accountmanager Toin Hanegraaf van Rabobank Breda. Een échte ondernemer, die met zijn bedrijf altijd op zoek is naar innoverende concepten en alternatieve toepassingen.

Lees hier meer

Alain de Schutter en Jens van Hoof van Monkeys and Bananas

Pas 2 jaar geleden gestart en nu al trots op klanten als BMW en Jumbo. Alain de Schutter en Jens van Hoof bestormen met hun Monkeys and Bananas de marketing- & communicatiemarkt. Websites bouwen, social-mediakanalen onderhouden, training geven en nog veel meer: het aanbod van Monkeys and Bananas is breed. De twee compagnons zijn er bovendien van overtuigd dat een organisatie ook in de omgeving iets moet betekenen. Accountmanager Inge de Bruijn: “‘Wat zo leuk is aan Alain, is zijn inspirerend enthousiasme en zijn geweldige manier van kijken naar het ondernemerschap. Als Rabobank ondersteunen we zijn bedrijf en team én hun inzet voor anderen heel graag!’

Lees hier meer

Ingrid van Oploo van Tandheelkundige Praktijk Ingrid van Oploo

Een mondhygiënist die in 2019 haar tandheelkundige praktijk begon. En dan ook nog een heel bijzondere, met veel aandacht voor de mens achter de patiënt. ‘De praktijk van Ingrid onderscheidt zich met een menselijke en persoonlijke aanpak, warme uitstraling en brede vakkennis', aldus accountmanager Huib van Gorkom. 'Ze hebben alle disciplines in huis en werken steeds in een tempo dat precies past bij de individuele patiënt. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de praktijk een succes gaat worden, alleen al vanwege de echte ondernemersinstelling van Ingrid.

Lees hier meer

Rens van der Westen van Coating Systems Breda

Industriële oppervlaktebehandeling: Coating Systems BV kan nagenoeg elk soort oppervlakte van elk materiaal behandelen. Machineonderdelen, lampen, hekwerken, delen van meubels…nou ja, eigenlijk álles waar een coating op zit. Toin Hanegraaf, accountmanager van Rabobank Breda zegt over hem: ‘Een echte vakman, die zijn sociale aanpak combineert met een uitstekend zakelijk instinct. Zijn vermogen om te verbinden met mensen levert hem een onmiskenbare gunfactor op. Ook heeft hij oog voor de omgeving: hij nam het initiatief om samen met twee andere bedrijven flink te investeren in zonnepanelen. Dat past bij zijn focus op de toekomst: hij wil iets moois nalaten en dat lukt hem met dit prachtige bedrijf goed.’

Lees hier meer

Breda, 24-12-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn