Rabobank Woonevent

Droom jij van je eerste koophuis? Of heb je (ver)bouwplannen? Dan wil je natuurlijk weten wat je (financiële) mogelijkheden zijn. Op vrijdag 6 september 2019 organiseert Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen het Rabobank Woonevent. Kom tussen 16.00 en 20.00 uur naar De Weijer Boxmeer (de Raetsingel 1 in Boxmeer).

Het woonevent

Tijdens dit woonevent maken we je wegwijs in de uitdagende wereld van hypotheekaanvragen. We vertellen je alles over het kopen van een eerste huis en je kan je hypotheekvragen stellen aan onze financieel adviseurs.

Samen met verschillende experts laten we je zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van nieuwbouw, duurzame (ver)bouwplannen, de huidige woningmarkt en bestemmingsplannen in de regio.

Speeddaten

De financieel adviseurs van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen staan tijdens het woonevent klaar om je financiële vragen te beantwoorden. We kunnen ook direct je maximale hypotheek berekenen. Wel zo handig om te weten wat je aankunt als je je aan het oriënteren bent. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Neem wel je salarisstrook mee.

De experts

Samen met verschillende experts uit de regio laten we je zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van nieuwbouw, duurzaam (ver)bouwen, de huidige woningmarkt en bestemmingsplannen in de regio.

Deelnemende bedrijven:

  • Climalevel
  • Sunprofs
  • Jet Hendriks interieur

Eerste-huis-gesprek

Kun je niet naar ons woonevent komen maar ben je wel benieuwd naar jouw mogelijkheden? Tijdens een Eerste-huis-gesprek ontdek je binnen 30 minuten wat er voor jouw mogelijk is. Omdat elke situatie anders is, denken we graag met je mee en kijken wij verder dan het bedrag dat je kunt lenen.

Het gesprek is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Dit gesprek kan zowel telefonisch als middels een videogesprek plaatsvinden.