Rabobank & Energieke Regio: Maak je vastgoed duurzaam én bespaar op energiekosten

Rabobank & Energieke Regio: Maak je vastgoed duurzaam én bespaar op energiekosten

Rabobank ondersteunt als bankier van de energietransitie zakelijke klanten bij het verduurzamen van hun vastgoed. Dit doen we via onze samenwerking met Stichting Energieke Regio, die onafhankelijk advies verstrekt over o.a. energiebesparende maatregelen, het aanvragen van subsidies, leveranciersselecties en energielabels. Om zoveel mogelijk klanten te helpen met verduurzamen, bieden we je als klant van Rabobank twee interessante acties.

1. Onafhankelijk advies zonnepanelen

Graag brengen we de service MijnZonadvies van Energieke Regio onder jouw aandacht: het laten onderzoeken of zonnepanelen aantrekkelijk zijn en de mogelijkheid om een subsidie aan te vragen voor het plaatsen van zonnepanelen. Inschrijven SDE-subsidie op 24 november van start Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft €5 miljard SDE-subsidie beschikbaar en de inschrijvingsronde voor het najaar van 2020 gaat van start op 24 november. Bij deze subsidie geldt 'op=op', dus is het zaak om er snel bij te zijn! Vrijblijvende verkenning zonnepanelen Als klant van de Rabobank bieden we je nu kosteloos een eerste vrijblijvende verkenning aan ter waarde van € 150,-. Je krijgt na aanmelding bij MijnZonadvies van Energieke Regio een uitgebreide factsheet met op maat gemaakte uitleg over de (on)mogelijkheden en financieringsopties. Als je besluit verdere stappen te ondernemen, kan Energieke Regio een offerte voor een uitgebreider zonnepanelenadvies opstellen en/of de subsidie voor je aanvragen. De kosten voor dit vervolg zijn voor eigen rekening. Belangrijk om te weten: deelname aan deze actie verplicht je tot niets! Meld je nu aan Wil je weten of zonnepanelen voor jouw onderneming interessant zijn, ga naar https://mijnzonadvies.energiekeregio.nl/rabobank. Aanvragen t/m 10 november ontvangen gegarandeerd een factsheet en hierdoor kan tijdig de SDE-subsidie worden aangevraagd. Meld je bij voorkeur zo snel mogelijk aan.

2. Duurzaam vastgoed

Om te kunnen verduurzamen op het niveau dat voor jou realistisch en haalbaar is, helpen we je graag verder. Inzicht en uitgebreid advies is daarin een belangrijke start. Daarom vergoedt Rabobank eenmalig de helft van een adviesintakegesprek met Energieke Regio t.w.v. €225,-.       

Hoe ziet het adviestraject via Energieke Regio eruit? Voor veel eigenaren en huurders van vastgoed geldt terecht het motto 'eerst zien, dan geloven'. Daarom laten de onafhankelijke adviseurs van Energieke Regio via een laagdrempelig praktisch adviestraject zien, dat energiebesparing eenvoudig te realiseren is én lucratief kan zijn. Tijdens een gesprek wordt een indicatief energielabel bepaald, verbetermaatregelen besproken, wordt vermeld welke subsidies en fiscale voordelen je kunt benutten en krijg je een globaal inzicht in kosten en baten van de maatregelen. Daarbij ligt het accent op de kansen die passen bij je organisatie, je ambities, de gewenste rendementen en je wettelijke plichten. Je ontvangt nadien een uitgebreid rapport en toegang tot raboduurzaamvastgoed.nl.

Vergoeding kosten intakeadviesgesprek

De kosten van een intakeadviesgesprek bedragen €450,- excl. btw. Als duurzame partner vergoedt Rabobank nu eenmalig de helft van de kosten van dit adviesgesprek t.w.v. €225,-. Wil je meer weten over een MijnZonadvies of een intakeadviesgesprek met Energieke Regio, neem dan contact op via tessa.van.der.wegen@rabobank.nl

Breda, 30-10-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn