Rabobank Introduceert 'Prijs je Wijk' fonds

Rabobank Introduceert 'Prijs je Wijk' fonds

Rabobank is een coöperatieve bank en keert een deel van haar winst uit aan de samenleving. Speciaal voor maatschappelijke initiatieven bij jou in de buurt is er het 'Prijs je Wijk' fonds. De opvolger van het voormalige Coöperatiefonds.

Marktteams en het 'Prijs je Wijk' fonds

De drie Marktteams van Rabobank Breda beheren het fonds. Leden van het marktteam brengen projecten / initiatieven uit hun netwerk in contact met het fonds. Ze wijzen de initiatiefnemers op de mogelijkheden en begeleiden bij de aanvraag. Ook na toezegging blijft het Marktteam betrokken bij het project en de publiciteit die uit de donatie voortvloeit.

Gezocht maatschappelijke ideeën!

Heeft jouw vereniging of stichting een goed idee voor jouw wijk, dorp of buurt? Een sportieve activiteit voor kinderen? Nieuwe hokken voor de dierenopvang? Een aansprekend kunstproject? Of een innovatief idee voor senioren? Zoek je naar financiële middelen om het idee te realiseren? Dien het in bij Prijs je Wijk.

Dien een verzoek in bij ‘Prijs je Wijk’

Heb je een project voor ‘Prijs je Wijk? Dien dan een verzoek in. Je kunt dit doen via het aanvraagformulier in te vullen of een mail te sturen naar een marktteamcoördinator

Dien je aanvraag in bij 'Prijs je Wijk'

Marktteams en coördinatoren

  • Marktteam West (Princenhage, Tuinzigt, Heuvel, Haagpoort, Westerpark, Effen, Prinsenbeek en Haagse Beemden)
    Coördinator: Lennar van Hemert, lennar.van.hemert@rabobank.nl 
  • Martktteam Centrum (Bavel, Centrum, Hoge Vucht, Belcrum, Doornbos-Linie, Boeimeer, Ginneken, IJpelaar, Zandberg, Blauwe Kei, Overakker, Galder)
    Coördinator: Peter van der Schans, peter.van.der.schans@rabobank.nl
  • Marktteam Jongeren (jongeren en studenten)
    Coördinator Kim van Wingerden, kim.van.wingerden@rabobank.nl

Breda, 16-4-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn