Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie winter 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuwsVerhalen over maatschappelijke projecten die wij steunenInterviews met lokale ondernemersLokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

LocalTea, thee van eigen bodem

LocalTea staat voor (h)eerlijke thee uit Nederland: van plant tot glas. Na acht jaar theeplanten kruisen en veredelen lukte het de Zundertse kweker Johan Jansen om de theeplant winterhard te maken. Proef de verschillende melanges zelf en ontvang 15% korting op je bestelling.

Meer informatie
Musical met Willemijn Verkaik

Als Rabobank-lid ontvang je met de kortingscode 'rabobank2021' €10 korting op eersterangs kaarten. Maximaal twee tickets en alleen geldig op voorstellingen van 14 t/m 17 en 21 t/m 23 december 2021.

Meer informatie
Warmtesjaal, ontvang 15% korting

Janneke's warmtesjaal is ideaal om je op te warmen, te ontspannen en om pijnen en ongemakken te verlichten. Ontvang nu 15% korting op een warmtesjaal.

Meer informatie
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen