Rabo &Co

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank. Een aantal keer per jaar brengen we in het Rabo &Co magazine inspirerende verhalen en mooie initiatieven onder de aandacht, in woord en beeld. In ons magazine komen lokale, regionale, nationale en internationale initiatieven samen. Ook delen we inzichten en tips waarmee we elkaar kunnen versterken.

Rabo &Co magazine

Editie zomer 2021

Als lid krijg je een aantal keer per jaar de Rabo &Co. Hierin vind je:

Financieel nieuws Verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen Interviews met lokale ondernemers Lokale en landelijke ledenaanbiedingen
Blader door de nieuwste editie

Ledenaanbiedingen

Hieronder vind je alle lokale aanbiedingen voor leden van de Rabobank op een rij. Profiteer als Rabobanklid van diverse speciale acties.

Kuitenbijter - 10% korting op wielrensokken

Perfect passende, duurzame wielrensokken met een knipoog. Je vindt ze bij kuitenbijter.com. Leuk voor jezelf of als cadeau voor andere wielrengenieters. Met kortingscode RABO10 10 % korting op iedere online bestelling. Wees snel, anders is jouw favoriet misschien Out of Sock!

Meer informatie
Lekkere broodjes - Kaatje Jans Princenhage

Fijne vleeswaren, heerlijke kazen en verse broodjes! Op vertoon van deze voucher bestel je nu bij Kaatje Jans Princenhage in Breda een luxe broodje normaal naar keuze met een vruchtensapje voor €6 óf een luxe broodje groot met een vruchtensapje voor €7. Eet smakelijk!

Meer informatie
Meat & More -De Zaak vol Smaak

Zomer betekent... barbecueën! Met producten van Meat & More in Breda maak je een feestje van elk eetmoment. Als lid van onze bank koop je nu vijf beefburgers voor € 4,99. Bij inlevering van deze voucher staat er óók nog een bakje filet americain klaar.

Meer informatie
Bekijk de landelijke ledenaanbiedingen