Resultaten Rabo ClubSupport Breda 2020

Resultaten Rabo ClubSupport Breda 2020

De uitslag van Rabo ClubSupport 2020 is bekend! Dit jaar vinden er vanwege het Coronavirus geen uitreikingen plaats maar ontvangt iedere club thuis een mooie cheque met hun resultaat van de Rabo ClubSupportcampagne. Alle bestemmingen die deze clubs hebben, maken Breda weer een beetje mooier! In totaal werd er ook dit jaar €100.000 verdeeld onder de deelnemende clubs.

Top 3

Maar liefst 235 verenigingen en stichtingen uit Breda en omgeving voerden de afgelopen tijd campagne voor een bijdrage uit de Rabo ClubSupport. Tijdens Rabo ClubSupport mochten leden van Rabobank Breda hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen van hun keuze. Deze stemmen zijn geld waard. De top drie van vorig jaar is net iets gewijzigd ten opzichte van vorig jaar, het spande erom! Op de eerste plaats staat de BAK van Boemeldonk, gevolgd door Dierenopvang Breda e.o. op twee en A.V. Sprint op de derde plek. De BAK van Boemeldonck organiseert alle carnavalsactiviteiten voor jong en oud in Prinsenbeek, ofwel Boemeldonck. De ‘onverslaanbare’ BAK had dit jaar opnieuw flinke concurrentie van meerdere verenigingen maar spant uiteindelijk de kroon. De diversiteit in de top 3 met cultuur, sport en een maatschappelijke stichting is een mooie combinatie van alle categorieën die we met Rabo ClubSupport ondersteunen. Alles is vertegenwoordigd in deze uitslag.

Resultaten Rabo ClubSupport

Dit jaar hebben zich landelijk meer dan 30.000 clubs opgegeven, dat zijn er bijna de helft meer dan in 2019. Dat is een prachtig resultaat, helemaal omdat we allemaal ondervinden dat dit jaar anders is dan anders. Geen uitreikingen, wél een feestelijke cheque op de mat. In totaal deden er 235 verenigingen en stichtingen uit Breda en omgeving mee en stelde de bank maar liefst € 100.000,- beschikbaar. In de stemweken van 5 tot en met 25 oktober 2020 gaven de Rabobankleden weer enthousiast gehoor aan de oproep van de bank om te stemmen op een vereniging of stichting die zij een warm hart toedragen. Maar liefst 4706 leden van de Bredase bank brachten hun stemmen uit. In totaal zijn er 23.800 stemmen uitgebracht. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Daarnaast werd dit jaar een bonus van €250,- uitgeloofd aan de drie verenigingen die het leukste filmpje aanleverden. De deelnemers gaven hier enthousiast gehoor aan en de meest creatieve en ludieke films stroomden binnen. Bedankt daarvoor! De drie winnaars zijn De Buurtzaak, g.v. De Samensprong en S.K.I.P. In een compilatie hebben we een aantal filmpjes verwerkt. Deze is te bekijken op social media. 

Bedankt!

Alle deelnemende clubs bedanken de leden van harte voor hun stem! Veel succes en plezier met het realiseren van alle mooie bestemmingen.

Breda, 11-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn