Sponsoring en donaties

Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de samenleving. Rabobank Breda doet dit via het Prijs je Wijk fonds en via Rabo ClubSupport. Wil jij meer weten over deze initiatieven? Lees hieronder dan verder!

Donaties - Prijs je Wijk

Rabobank is een coöperatieve bank en keert een deel van haar winst uit aan de samenleving. Speciaal voor maatschappelijke initiatieven in onze regio heeft Rabobank Breda het initiatief Prijs je Wijk opgericht, de opvolger van het voormalige Coöperatiefonds. Heeft jouw vereniging of stichting een goed, duurzaam idee voor je wijk, dorp of buurt? En ben je op zoek naar financiële middelen om je idee te realiseren? Dan kun je een beroep doen op het Prijs je Wijk fonds. De marktteamcoördinator beoordeelt, eventueel samen met andere marktteamleden, je aanvraag. Mogelijk neemt hij/zij nog contact met je op voor aanvullende informatie.

Bekijk hier de animatie over 'Prijs je Wijk'

Spelregels en voorwaarden

Het is belangrijk dat je aanvraag voor het Prijs je Wijk fonds voldoet aan de volgende spelregels & voorwaarden:

Spelregels & voorwaarden

 • De aanvrager is een organisatie, bijvoorbeeld een stichting of vereniging;
 • De aanvragende organisatie moet op het moment van aanvragen tenminste één jaar klant zijn van Rabobank Breda;
 • Het project moet ten goede komen aan een brede doelgroep binnen de regio Breda;
 • Donatie aan een project vindt maximaal eens in de twee jaar plaats;
 • Het project mag geen (hoge) personeelskosten hebben;
 • De aanvraag mag niet worden gebruikt voor het aanvullen van exploitatietekorten;

Wat niet in aanmerking komt:

 • Projecten die het belang of het imago van de Rabobank kunnen schaden;
 • Projecten met uitsluitend een commerciële, politieke of religieuze doelstelling;
 • Projecten die het milieu onnodig belasten;
 • Projecten die tot de normale verantwoordelijkheid c.q. financieringstaak van andere organen behoren, zoals de overheid;
 • Ondernemers en particulieren; Prijs je Wijk is uitsluitend bedoeld voor verenigingen en stichtingen;
 • Feesten, dorpsfeesten, jubileumfeesten en reünies.

Aanvragen Prijs je Wijk donatie

Heb jij een goed idee voor jouw buurt, dorp of wijk? En voldoet jouw idee aan de bovengenoemde spelregels & voorwaarden? Dien hieronder dan jouw aanvraag in! De marktteamcoördinator beoordeelt je aanvraag, eventueel samen met andere marktteamleden. Mogelijk neemt hij/zij nog contact met je op voor aanvullende informatie.

Donaties - Rabo ClubSupport

De Rabobank draagt het lokale verenigingsleven een warm hart toe. Zij versterken de lokale samenleving en zijn van belang voor de leefbaarheid in onze regio. Al jaren zet de bank zich in voor verenigingen en stichtingen. Met Rabo ClubSupport investeren we als coöperatieve bank een deel van onze winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Breda stelt dit jaar maar liefst € 100.000,- beschikbaar.

Wil jij meer weten over Rabo ClubSupport? Klik op de onderstaande link of loop even binnen bij ons kantoor aan het Kloosterplein 11 in Breda. Wij helpen je graag verder.

Lees meer over Rabo ClubSupport

Sponsoring

Met onze sponsorrelaties werken we samen om de culturele, maatschappelijke en sportieve ambities van verenigingen in regio Breda op een duurzame manier te versterken. Dit doen wij samen met koepels uit de sport - en cultuursector.

Wij benaderen verenigingen zelf en dagen ze uit om hun ambities te pitchen. Daarom nemen wij op dit moment geen losse sponsorverzoeken in behandeling.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven