Uitslag Rabo ClubSupport 2019!

Uitslag Rabo ClubSupport 2019

De uitslag van Rabo ClubSupport 2019 is bekend! Van 8 t/m 11 oktober vonden de uitreikingen plaats. In Bavel, Princenhage, Breda centrum en Prinsenbeek viel menig mond open van verbazing toen de bedragen tevoorschijn kwamen uit de gouden enveloppen, fantastisch! Alle bestemmingen die deze clubs hebben, maken Breda weer een beetje mooier! In totaal werd er dit jaar €100.000 verdeeld onder de deelnemende clubs.

Top 3

Maar liefst 231 verenigingen en stichtingen uit Breda en omgeving voerden de afgelopen tijd campagne voor een bijdrage uit de Rabo ClubSupport. Tijdens Rabo ClubSupport mochten leden van Rabobank Breda hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen van hun keuze. Deze stemmen zijn geld waard. De top drie van vorig jaar is net iets gewijzigd ten opzichte van vorig jaar, het spande erom! Op de eerste plaats staat de BAK van Boemeldonk, gevolgd door atletiekvereniging Sprint op twee en Bavels Truck Convooi op de derde plek.

De BAK van Boemeldonck organiseert alle carnavalsactiviteiten voor jong en oud in Prinsenbeek, ofwel Boemeldonck. De ‘onverslaanbare’ BAK had dit jaar opnieuw flinke concurrentie van atletiekvereniging Sprint, maar spant uiteindelijk de kroon. De diversiteit in de top 3 met cultuur, sport en een maatschappelijke stichting is een mooie combinatie van alle categorieën die we met Rabo ClubSupport ondersteunen. Alles is vertegenwoordigd in deze uitslag.

Klik hier voor de resultaten op de pagina van Rabo ClubSupport Breda

Uitreikingen

Afgelopen week bezocht Rabobank Breda de wijken en plaatsen Bavel, Princenhage, Breda centrum en Prinsenbeek om de cheques persoonlijk te overhandigden. In totaal deden er 231 verenigingen en stichtingen uit Breda en omgeving mee en stelde de bank maar liefst € 100.000,- beschikbaar. Dit is €25.000 meer dan voorgaande jaren. In de stemweek van 27 september tot en met 6 oktober 2019 gaven de Rabobankleden weer enthousiast gehoor aan de oproep van de bank om te stemmen op een vereniging of stichting die zij een warm hart toedragen. Maar liefst 4805 leden van de Bredase bank brachten hun stemmen uit. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Daarnaast werd per avond een kasklapper van € 250,- verloot onder de aanwezigen die dit wonnen voor hun club. De deelnemers voerden enthousiast campagne om zo veel mogelijk stemmen voor zich te verzamelen. Van posters ophangen bij de bakker tot huis-aan-huis flyers verspreiden, van speciaal gemaakte filmpjes op YouTube tot oproepen op Facebook, Twitter en dit jaar nationale ondersteuning. Eén ding is zeker, campagne voeren loont! In totaal zijn er 23.141 stemmen uitgebracht.

Bedankt!

Alle deelnemende clubs bedanken de leden van harte voor hun stem!

Ook in 2020 zal de bank weer Rabo ClubSupport organiseren. Houdt deze website in de gaten. Het is namelijk de vraag of dat weer in dezelfde periode zal vallen als dit jaar.

Breda, 17-10-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn