Bijeenkomst Eerste Huis

Bijeenkomst Eerste Huis

Op dinsdagavond 28 januari 2020 organiseren Prisma ERA Makelaars, Kuhlmann, Westerhof & De Kok Notarissen en Rabobank Centraal Twente de bijeenkomst Eerste Huis bij het Kulturhus in Borne.

Eerste huis kopen?

Denk jij er wel eens over na een huis te kopen? Dan wordt vandaag de dag nogal wat van je gevraagd. Misschien is er wel meer mogelijk dan je denkt. We vertellen je er meer over tijdens de bijeenkomst. We maken je graag wegwijs in de uitdagende wereld van hypotheekaanvragen. We vertellen je alles over het kopen van een eerste huis en je kan jouw hypotheekvragen stellen. Prisma ERA Makelaars vertelt je wat er komt kijken bij het zoeken, vinden en kopen van een huis. En Kuhlmann Westerhof & De Kok notarissen vertelt over de rol van de notaris en over allerlei belangrijke aspecten, zoals bijv. het samenlevingscontract.

Noteer in je agenda!

Dinsdag 28 januari 2020

Je bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Kulturhus Borne. Rond 20.45 uur sluiten we de avond af en is er de gelegenheid om je persoonlijke vragen te stellen aan een Financieel Adviseur, notaris of makelaar en kun je voor algemene informatie ook terecht bij de stands van de makelaar, notaris en Rabobank. Prisma ERA Makelaar kan je ook meer informatie geven over het woningaanbod in o.a. Borne, Hengelo en Delden. Dit onder genot van een drankje en hapje.

Programma:

 • 19.00 uur: inloop met koffie en thee
 • 19.30 uur: welkom & presentaties
  • presentatie Prisma ERA Makelaar:
   Wat komt er kijken bij zoeken, vinden en kopen van een woning.
  • presentatie Rabobank Centraal Twente:
   Er is meer mogelijk dan je denkt.
  • presentatie Kuhlmann, Westerhof & De Kok Notarissen:
   Wat gebeurt er bij de notaris en belangrijke aspecten zoals bijv. het samenlevingscontract.
 • 20.45 uur: hapje en drankje, mogelijkheid tot stellen van persoonlijke vragen en bezoeken van de stands.

Locatie: Kulturhus Borne
Marktstraat 23, 7622 CP in Borne

We zien je graag op 28 januari! Wil je vrienden of familie meenemen? Er zijn extra plekken beschikbaar, dus meld ze aan.

13-1-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn