Financieel Echtscheidingsadviseurs

Het beëindigen van een huwelijk of langdurige relatie heeft vrijwel altijd impact vanwege de emotionele consequenties. Een scheiding heeft echter ook grote financiële gevolgen. En dat roept vaak vragen op. “Wat betekent dat voor onze hypotheek? Kan één van ons straks in het huis blijven wonen? Hoe zorgen we ervoor dat we fiscaal netjes uit elkaar gaan? Wat moeten we zakelijk allemaal regelen? En wat betekent dit voor ons pensioen?”

Echtscheidingsadviseurs

Om klanten tijdens een scheiding optimaal te kunnen ondersteunen op financieel gebied, kennen wij bij Rabobank Centraal Twente twee Financieel Echtscheidingsadviseurs. Bianca Reilink en Monique Kroeze zijn ervaren financieel adviseurs, gespecialiseerd in de complexe, zakelijke kant van een echtscheiding. Zij adviseren klanten over de financiële, fiscale en verzekeringstechnische regels en mogelijkheden die bij een scheiding van belang zijn.

Financieel advies tijdens een scheiding

“Klanten die een hypotheek bij ons hebben, helpen wij om het scheidingsproces zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen”, vertelt Monique. “In de scheidingsbegeleiding hebben notaris, advocaat, echtscheidingsexpert en bankadviseur elkaar nodig. Wij begeleiden daarbij het financiële deel.” Bianca: “Financieel gezien is een scheiding behoorlijk complex. Omdat onze focus volledig op echtscheidingsdossiers ligt, kunnen wij klanten optimaal adviseren. Het moet uiteindelijk ook fiscaal allemaal kloppen. Natuurlijk zien we regelmatig verdriet voorbij komen, maar het geeft voldoening als je mensen in een moeilijke periode kunt helpen om de financiële kant goed te regelen, zodat zij een nieuwe start kunnen maken.”

Wil je in contact komen met onze Financieel Echtscheidingsadviseurs? Dat kan telefonisch via (074) 245 67 89 of e-mail: financieeladvies.ct@rabobank.nl.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven