Geldkiosk in Delden

Geldautomaat

Het kantoor van de Rabobank in Delden is per april 2018 verkocht. De nieuwe eigenaar, projectontwikkelaar NyStaete Group, heeft plannen om appartementen in het pand te realiseren. Uit oogpunt van de veiligheid van de toekomstige bewoners en de omgeving is besloten om de huidige Rabobankautomaten te verplaatsen. Ons uitgangspunt is dat de aanwezigheid en beschikbaarheid van geld zoveel mogelijk gehandhaafd blijft. Daarom wordt er een geldkiosk geplaatst op parkeerplaats De Kolk, aan de achterzijde van het gebouw aan de Langestraat. In deze kiosk is een geldautomaat, geldstortautomaat en een sealbagautomaat aanwezig. De geldautomaat en sealbagautomaat worden aan de buitenzijde geplaatst en zijn 24 uur per dag beschikbaar. De geldstortautomaat komt in de geldkiosk en is elke dag van 07.00 uur tot 24.00 uur beschikbaar.

Apparaten tijdelijk niet beschikbaar

De werkzaamheden voor het plaatsen van de geldkiosk starten donderdag 24 mei aanstaande. Vanwege de verplaatsing van de huidige apparatuur naar de nieuwe geldkiosk, zijn de binnen- en buitengeldautomaten, geldstortautomaat en sealbagautomaat van het kantoor in Delden vanaf 2 juni aanstaande buiten gebruik. De geldkiosk is op 8 juni, in de loop van de dag, operationeel. Van 2 juni t/m 8 juni kunt u voor het opnemen en storten van geld o.a. terecht bij één van onze andere kantoren in Borne, Goor of Hengelo.

Openingstijden kantoor Delden

Ons kantoor in Delden is ook tijdens deze werkzaamheden op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur geopend. De bank zal samen met Stichting Wonen Delden een gedeelte van het pand huren. Over de invulling van de dienstverlening en openingstijden worden de klanten van de bank na de interne verbouwing nader geïnformeerd.

Delden, 22-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn