Kom ook naar de Woonbijeenkomst op 26 maart!

Huizen bekijken

Op dit moment is er sprake van een historisch lage hypotheekrente. Kopers van een eerste woning profiteren hier van. Maar hoe zit het als je al een huis, met bijbehorende hypotheek, hebt en de rente die jij betaalt een stuk hoger ligt?

Veel huiseigenaren hebben vragen over hun hypotheek in combinatie met deze lage rente. Want wat is nu slim om te doen? Nu profiteren van de lage rentestand? Welke mogelijkheden heb je daarbij? Wat moet je allemaal regelen bij de aankoop of verkoop van een woning? En wat zijn nu de verwachtingen voor de woningmarkt in Hof van Twente?

Woonbijeenkomst

Op dinsdag 26 maart organiseren wij, samen met Prisma ERA Makelaars, een Woonbijeenkomst. Tijdens deze informatiebijeenkomst vertellen wij jou meer over hypotheekmogelijkheden en duurzaam wonen. Daarnaast merken we dat er veel vragen zijn over de aflossingsvrije hypotheek. Hier staan we tijdens de woonbijeenkomst ook bij stil. Prisma Makelaars vertelt over de huidige woningmarkt in Hof van Twente, en de verwachtingen voor 2019. En Rouwenhorst & Rouwenhorst Notarissen zijn aanwezig, om je te informeren wat er komt kijken bij de aan- of verkoop van een woning. Zij geven ook informatie over het (levens)testament.

Locatie en programma

De bijeenkomst vindt plaats bij Hotel de Zwaan, Langestraat 2 in Delden.

Het programma is als volgt:
19.00 uur  Ontvangst
19.30 uur  Arjan ter Keurs, Prisma ERA Makelaars: De woningmarkt in Hof van Twente
20.00 uur  Renate Zwiers, financieel adviseur Rabobank: Verhuizen of toch niet? De financiële opties op een rij 
20.20 uur  Gerrit Rouwenhorst van Rouwenhorst & Rouwenhorst Notarissen: 
                     - Wat komt er kijken bij de aan- of verkoop van een woning
                     - Het (levens)testament 
20.45 uur  Einde, napraten onder genot van een hapje en drankje

Meld je nu aan!

Delden, 26-2-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn