Online uitzending Cybercrime

Man met Ipad

Spoofing, WhatsApp-fraude en phishing... Het zijn voorbeelden van cybercriminaliteit die de laatste tijd enorm vaak voorkomen. Ook in Twente. "Het overkomt mij toch niet!" is een veelvoorkomende uitspraak. Cybercriminelen worden steeds creatiever en hun methoden met de dag slimmer. Dagelijks hebben we als bank te maken met klanten die slachtoffer worden van internetcriminaliteit.

De Week van de Cybercrime

In de week van 22 t/m 26 maart organiseerden we daarom de 'Week van de Cybercrime'. Speciaal voor particuliere klanten en ondernemers een online Cybercrime uitzending.

Uitzending voor Particulieren

Jochen den Ouden gespecialiseerd in Ethical Hacking en Privacy, neemt je samen met Maikel Venema (adviseur Dagelijkse Bankzaken) mee in de wereld van cybercrime. Hoe zit het met privacy en security? Wat zijn de actuele trends? Hoe herken je fraude? Bekijk de uitzending voor tips over online veiligheid en veilig bankieren. Zo weet jij hoe jij je beter kunt wapenen tegen cybercrime.

Bekijk hier de uitzending t/m 30 april 2021

Uitzending voor Ondernemers

Samen met Cyberexpert Liesbeth Holterman en Ervaringsdeskundige Frank Landhuis van Novel-T nemen we je mee in de wereld van internetcriminaliteit en geven we je praktische tips. Onze Verzekeringsspecialist Maarten Reijers vertelt hoe wij jou vanuit de Rabobank kunnen helpen.

Heb jij de juiste risico's afgedekt? Wil je met een verzekeringsspecialist jouw bedrijfs- en cyberrisico's bespreken? Laat het ons weten via verzekeren.kring.ta@rabobank.nl

Bekijk hier de uitzending t/m 30 april 2021

Meer informatie over veilig bankieren bij de Rabobank vind je op rabobank.nl/veiligbankieren

rabobank.nl/veiligbankieren

10-3-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn