Robin Geerdink nieuwe directievoorzitter Rabobank Centraal Twente

Robin Geerdink

Per 18 maart 2019 wordt Robin Geerdink de nieuwe directievoorzitter van Rabobank Centraal Twente. Hij vervult hiermee de vacature die is ontstaan door het vertrek van Hans Raanhuis.

Roots in het werkgebied

Robin Geerdink kijkt er erg naar uit om te starten bij Rabobank Centraal Twente. “Als nieuwe directievoorzitter van deze mooie bank wil ik graag bijdragen aan de tevredenheid van onze klanten, het faciliteren van netwerken en de organisatie en dienstverlening verder ontwikkelen. Ik ben zelf geboren, getogen en nog altijd woonachtig in het werkgebied van de bank, waardoor ik een maatschappelijk en zakelijk netwerk in de regio heb. Ik hoop op deze wijze, samen met de medewerkers van de bank, een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de lokale omgeving en invulling te geven aan een betekenisvolle bank.”

Eric Markvoort, voorzitter Raad van Commissarissen: “We zijn zeer verheugd dat Robin Geerdink de functie van directievoorzitter gaat vervullen. Robin heeft veel kennis en ervaring, is betrokken bij de lokale samenleving en is een netwerker die de verbinding tussen onze bank en het werkgebied zeker zal weten te stimuleren.”

Achtergrond

Robin Geerdink is een ervaren bankier met inmiddels 20 jaar ervaring in het bankwezen. Hij vervulde gedurende zijn carrière diverse management functies bij Rabobank en ING. De afgelopen twee jaar was Robin Directeur Bedrijven bij Rabobank Noord en West Twente. Met de komst van Robin Geerdink én de vertrouwde gezichten van Inez Schutten (Directeur Particulieren) en Esther Eeltink (Manager Particulieren) is het managementteam van Rabobank Centraal Twente compleet.

Hengelo, 28-2-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn