Starterscafé Hengelo

Starterscafé Hengelo

Het Starterscafé is hét platform voor iedereen die een bedrijf wil beginnen of pas geleden gestart is. Een plek waar je andere ondernemers uit de regio ontmoet, ervaringen kunt delen en een waardevol netwerk opbouwt.

Vanaf 19.00 uur is de ontvangst en om 19.30 uur opent wethouder Pieter van Zwanenburg van de gemeente Hof van Twente het Starterscafé. Inspirerende workshops en de uitreiking van de Startersprijs Midden Twente staan vervolgens op het programma.

Workshops

Je kunt kiezen uit drie workshops. Waar moet je allemaal aan denken wanneer je een bedrijf start en wat moet je regelen? Ferry Diters van Rabobank Centraal Twente en Chantal Os-Joldersma van ROZ nemen de belangrijkste zaken met je door in de workshop ‘Goed voorbereid van start’. In de workshop ‘Van start tot nu: Ondernemers aan het woord’ delen Sander Martinec van Smart2IT en Elizabeth Boerjan van Danceworkx Studio, beide voormalig winnaars van de Startersprijs, hun ondernemersverhaal, successen en uitdagingen. Klantgerichtheid is enorm belangrijk, voor elke ondernemer. Daar weet Alco van Berkel van Van Berkel Hospitality alles van. Hij deelt de belangrijkste tips in de workshop ‘Goed gastheerschap verkoopt!’.

Uitreiking Startersprijs Midden Twente

Tijdens dit Starterscafé wordt de winnaar van de Startersprijs Midden Twente 2019 bekend gemaakt. Starters uit Hengelo, Borne en Hof van Twente maken kans op deze Startersprijs.

Netwerken

Vanaf 21.30 uur is er volop de gelegenheid om te netwerken met elkaar onder het genot van een hapje en drankje en in gesprek te gaan met de organiserende partijen, de genomineerden en winnaar van de Startersprijs.

Aanmelden

Aanmelden voor het Starterscafé kan via onderstaande link. Toegang is gratis en een introducé is van harte welkom.
Wij helpen jou graag met het nemen van duurzame en slimme beslissingen.

28-10-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn