Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Centraal Twente. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Centraal Twente vertegenwoordigt de ruim 15.000 leden in het hart van Twente. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Centraal Twente. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

Met korting naar de Hengelose Revue

De nieuwe revue 'Foutje... bedankt!' is een hilarisch toneelstuk afgewisseld met muziek, zang, dans en prachtige decors. Al 67 jaar wordt er jaarlijks door de Hengelose revue, dé Twentse revue, een zeer professionele revue op de planken gezet. Als lid van onze bank kun je deze voorstelling met korting bezoeken op donderdagavond 6 februari 2020. Je betaalt dan € 12,50 i.p.v. € 17,50 p.p. Je kunt de kaarten telefonisch bestellen via Schouwburg Hengelo, telefoonnummer (074) 255 67 89. Wanneer je aangeeft gebruik te willen maken van de Rabobank Ledenaanbieding word je naar de kortingscode gevraagd. De kortingscode is: BEDANKT.

Met korting naar de Hengelose Revue

Bekijk de actievoorwaarden

Delden Klassiek

Delden Klassiek brengt topmusici naar Twente en viert in 2019/2020 haar vijftigjarig bestaan! In dit jubileumseizoen komen o.a. Amsterdam Sinfonietta met celliste Harriet Krijgh, Lenneke Ruiten, Lavinia Meijer, De Bezetting Speelt, Dudok Kwartet en het duo Wyneke Jordans en Leo van Doeselaar naar Delden. Geniet met korting van een zondagmiddagconcert in de Oude Blasiuskerk: Rabobankleden ontvangen € 5,00 korting op de entree. Ga naar de website www.deldenklassiek.nl en gebruik de actiecode LRCT1920Q. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Delden Klassiek

Bestel hier uw kaarten hier

Met korting naar Oyfo Kunst & Techniek

In het interactieve Techniekmuseum Oyfo kun je zelf machines in beweging zetten en coole games spelen. Ook zijn er regelmatig leuke workshops. Vanuit onze sponsor samenwerking mogen wij onze leden een speciale korting aanbieden. Leden ontvangen een korting van €2,50 p.p. op de entreeprijs (max. 2 personen op vertoon van Rabobankbankpas). Deze aanbieding is geldig van 8 november 2019 t/m 1 september 2020. Het Techniekmuseum Oyfo is gevestigd aan de Industriestraat 9 in Hengelo. Meer informatie over het museum vind je op www.oyfo.nl. Op zaterdag 14 december organiseert Oyfo leuke kerstworkshops. Voor het volledige aanbod zie www.oyfo.nl/x-mas. Leden van Rabobank Centraal Twente ontvangen bij deelname aan één van deze workshops een korting van € 2,50 p.p. (max. 2 personen op vertoon van Rabobankbankpas) Let op!: voor de kerstworkshops is het noodzakelijk om via bovengenoemde website een online voorinschrijving te plaatsen.

Met korting naar Oyfo

Bekijk hier de actievoorwaarden

Bekijk hier meer informatie

Schrijf je hier in voor de kerstworkshop

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven