Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Centraal Twente. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Centraal Twente vertegenwoordigt de ruim 15.000 leden in het hart van Twente. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Centraal Twente. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Met korting naar Delden Klassiek

Delden Klassiek brengt al bijna 50 jaar topmusici naar Twente. Komend seizoen komen o.a. Hexagon Ensemble, Mariette Petkova, Maria Milstein, Mathieu van Bellem, Zefiro Torna, Nederlands Blazers Ensemble en Peter Wispelwey. Geniet met korting van een zondagmiddagconcert in de Oude Blasiuskerk in Delden. Rabobankleden ontvangen € 5,00 korting op de entree. Ga naar de website www.deldenklassiek.nl en gebruik de actiecode LRCT1819Q. De korting wordt dan automatisch verrekend. 

Met korting naar Delden Klassiek

Bekijk hier de actievoorwaarden

Theaterspektakel STORK!

Van 21 augustus tot 22 september 2018 speelt het avondvullende theaterspektakel STORK! Een theaterstuk over dromen en daden in de unieke omgeving die een belangrijke rol speelt in 150 jaar Stork. STORK! wordt geproduceerd door Metropool Hengelo, Wilminktheater Enschede en Theaterhotel Almelo en wordt gespeeld op het voormalig Storkterrein in Hengelo, Ketelfabriek Hart van Zuid, in het hart van de stad. Leden van Rabobank Centraal Twente, ontvangen naast het bezoek aan STORK! ook het speciale jubileumboekje STORK! van auteur Jaap Scholten cadeau t.w.v. € 10,-. Bestel nu uw tickets op www.stork150jaar.nl en pas in de winkelwagen de actiecode rabobank toe. Na uw bezoek aan de voorstelling kunt u op vertoon van toegangskaart bij de daarvoor aanwezige balie op het terrein uw boek afhalen. 

Theaterspektakel STORK!

Bekijk hier de actievoorwaarden

Safeloketten

Leden kunnen bij ons kantoor in Borne of Hengelo een safeloket huren. Voor de voorwaarden, afmetingen en huurtarieven kunt u contact met ons opnemen via (074) 245 67 89.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven